5-årige pige passede yngre brødre i 55 timer efter bilulykke dræbte forældre

Udland

30/12/2022

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Børnene overlevede på mirakuløs vis uheldet men var strandet 55 timer

En heroisk fem-årig pige forsikrede sine søskende om, at de ville være i sikkerhed hos deres bedstemor, da de ventede to dage alene i den australske outback på at blive reddet, efter at deres forældre døde i en rædselsfuld bilulykke på juledagen.

Det skriver Daily Mail

Jake Day, 28, og Cindy Braddock, 25, døde, da deres Land Rover Discover væltede på en isoleret vej i den vestaustralske by Kondinin, 279 km øst for Perth.

Deres tre små børn overlevede alle uheldet, men var strandet i 55 timer, indtil vraget til sidst blev fundet ved middagstid den 27. december.

Slægtninge siger, at det var et 'mirakel', at børnene overhovedet overlevede, og ærer den lille pige for at have reddet sine yngre brødres liv.

Mens det var fanget inde i den væltede Land Rover Discovery i 30 graders varme, lykkedes det barnet at løsne sin et-årige bror fra sin autostol.

Strandet i bil med døde forældre

Børnene lagde sig mod indersiden af ​​taget på den væltede bil, indtil hjælpen nåede frem.

Kailee Wallace, en nær ven af CIndy Braddock og partner til Jake Days fætter Michael Read, fortalte at der ikke var nogen reel teori om, hvordan de overlevede andet end et mirakel.

"Da de fandt den fem-årige, kom hun med en kommentar om, at barnepigen kommer til at passe på os nu," sagde Kailee Wallace og fortsætter:

"Hun er utrolig, hendes bror ville ikke være her, hvis det ikke var for hende, og hun elsker sin barnepige."

Michael Read, sagde, at en fortvivlet slægtning var den første, der ankom til stedet for rædselsulykken. I første omgang troede den pårørende, at alle fem familiemedlemmer var døde, indtil de hørte den unge piges gråd inde fra køretøjet.

Hjalp begge sine brødre

Den anden lillebror på to år var stadig fanget i sin autostol og klamrede sig til sin søsters fod for at få trøst, mens de ventede på at få hjælp.

Omstændighederne omkring ulykken er stadig uklare. Familien rejste gennem landbyerne omkring kl. 01.00 for at nå frem til Jakes mors hjem i tide til juledag. Micheal Read sagde, at en ukendt vognmand ankom til stedet kort tid efter, at hans slægtning gjorde det, og blev hos dem for at trøste dem og tilbyde ekstra støtte.

"Det betød virkelig meget, ikke kun for mig selv, men hele familien," sagde han.

Børnene vil sandsynligvis nu bo på en Kondinin-gård med deres bedstemor, Annette Day, der er hospitalsbetjent.

De blev oprindeligt bragt til Perth Children's Hospital via helikopter. De led af alvorlig dehydrering, men er siden blevet erklæret fri for alvorlige kvæstelser og er blevet overøst med gaver på hospitalet fra tilbedende familie og venner.

Kailee Wallace sagde, at den heroiske lille pige havde hjulpet sygeplejersker på hospitalet med at tjekke sine yngre brødre og har antydet, at hun ville være læge, når hun blev voksen.

"Hun er så klog," sagde Kailee Wallace afsluttende.