100-årig deler hemmelighed til et langt liv: Hold dig fra mærkelige mænd

Udland

29/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hun har flere gode råd til at nå de 100

En 100-årig kvinde har afsløret hemmeligheden bag et meget langt og lykkeligt liv.

Det skriver The Mirror

Undgå mærkelige mænd

Olive Westerman fra South Kirby, West Yorkshire, fejrede sin skelsættende fødselsdag i sidste uge og reflekterede over de sidste 10 årtier, der blev brugt på at grine og rejse.

Den pensionerede vuggestuesygeplejerske siger, at arbejdet med små børn holder hendes hjerte ungt, men at undgå mærkelige fremmede var det, der virkelig hjalp hende med at nå 100.

"Undgå at tale med fremmede eller mærkelige mænd, og du vil have det fint. Jeg tror, ​​at det bedste råd, jeg kan give, er simpelthen at være glad og tilfreds med at være i live og få mest muligt ud af det, du har." fortæller Olive og fortsætter:

"Jeg kan faktisk ikke tro, at jeg nu er 100, men det føles fantastisk,"

Et kort var den bedste gave

Olive fyldte 100 år den 16. januar 2022 i Deewater Grange-hjemmet i Chester og nød en high tea på Inglewood Manor, her fik hun flere gaver, selvom et kort betød det meste:

"Jeg var helt begejstret for at modtage et kort fra King Charles og Camilla."

Personalet videreførte den tradition, hendes afdøde mand Sam startede med at give hende en flaske Estee Lauder-parfume til den store dag.

Hundredåringen er kendt på plejehjemmet for sin sans for humor og kærlighed til at rejse.

"Jeg har brugt noget tid på at bo i udlandet, og mit foretrukne sted at bo var Singapore - jeg elskede det der," sagde hun og fortsatte "Det var et interessant og spændende sted at være, og så anderledes end England."