Læge: Spis de her 3 frugter og få perfekt glødende hud

Sundhed

11/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

At tilføje disse tre fødevarer til din kost kan hjælpe dig med at stråle både indvendigt – og udvendigt.

At spise en kost rig på frugt og grøntsager er utroligt gavnligt på mange måder – og en af ​​disse måder er, at de hjælper vores hud til at stråle. Hvis vi ønsker at forblive ungdommelige og strålende, når vi ældes, skal vores kost være fyldt med de rigtige næringsstoffer ifølge BBC Good Food.

Dette indebærer at spise en sund og afbalanceret kost, der er rig på antioxidanter, vitaminer og sunde fedtstoffer. Men det kan nogle gange være svært at vide, hvilke fødevarer der er mest effektive til at holde vores glat.

Heldigvis har en kostekspert for nylig lavet en TikTok-video om de "tre bedste" fødevarer, der hjælper os med at opnå "perfekt, strålende" hud.

Spis de her 3

Liverpool Echo rapporterer, at Dr. Saurabh Sethi, en gastroenterolog, der specialiserer sig i ernæring og mavehelse, har delt de fødevarer, der rent faktisk er effektive, og han nævnte endda alternativer, hvis de ikke passer til dine kostbehov.

I videoklippet anbefalede Dr. Sethi først avocadoer. Han sagde: "Avocadoer er rige på monoumættede fedtstoffer og vitamin E. Avocadoer hydrerer huden og beskytter mod skader fra ultraviolet stråling. Hvis du leder efter alternativer, så kan du overveje mandler og valnødder."

Hans andet valg var fed fisk. Dr. Sethi forklarede: "Omega-3 i fed fisk som laks beskytter hudens barriere og forbedrer hudens udseende. Chiafrø og hørfrø tilbyder plantebaserede alternativer til omega-3."

Lægens bedste valg var bær, som han siger, han spiser hver dag i sine smoothies.

Dr. Sethi sagde: "Pakket med antioxidanter som vitamin C bekæmper disse bær frie radikaler genereret af ultraviolet stråling. Appelsiner er et vitamin C-rigt alternativ, hvis bær ikke er let tilgængelige."