Kvinde deler benbarberingsteknik: "Den sparer så meget tid!'

Sundhed

12/08/2023

Foto: TikTok @lalalalauren00
Foto: TikTok @lalalalauren00

Skrevet af Emil B.

Som en ny teknik til at barbere ben går viralt på sociale medier, sætter vi den på prøve for at se, om den er lige så livsforandrende, som imponerede personer hævder.

En TikTok-bruger ved navn Lauren Henderson delte hacket, efter at hun så en video om det, og indrømmede, at den enkle ændring i hendes rutine "for altid har ændret" hende.

Hun sagde: "Jeg skal vise dig en livshack, som jeg lærte på TikTok. Jeg mener det, lærer alle andre også så meget om livet gennem TikTok, eller er det bare mig? Jeg ville ønske, jeg kunne huske pigen, der postede videoen, men jeg så den, og den har for altid ændret mig. Den handler om at barbere dine ben, så hvis du barberer dine ben, så lyt med!"

Lauren fortalte så: "Jeg gjorde det bogstaveligt talt her til morgen, så tag din barberhøvl! Du ved, hvordan vi smører vores ben ind og barberer, og vi barberer, og vi gør alt det der, ikke? Forkert! Så forkert! Prøv i stedet dette: Barber, men løft den ikke. Det tog bogstaveligt talt mig fem sekunder per ben at barbere mine ben her til morgen, det er det hurtigste, det nogensinde har taget mig i mit liv. Og du kan gå over knæene også, og det skærer dig ikke!"

Begejstrede reaktioner

Over 123.000 mennesker kunne lide Laurens indlæg og tusinder kommenterede for at dele deres tanker om denne livshack. En person, der havde prøvet det, sagde: "Jeg har barberet på denne måde i over 20 år, men troede legit, det var bare min dovne metode."

En anden svarede, at det var "genialt".

En tredje bruger indrømmede: "Jeg prøvede det af nysgerrighed, og det virker virkelig, hvis der er nogen, der tvivler. Ingen snit, intet andet end glatte ben." Mens en anden, der havde afprøvet det, tilføjede: "JEG VED DET!! Jeg har gjort det i 2 uger... Jeg er 45! Kom nu!! Det er fantastisk."