"Jeg er 40, men får at vide, at jeg ligner en på 20": Her er mine bedste og billigste hudtricks

Sundhed

10/08/2023

Video: TikTok @shereenidriss
Video: TikTok @shereenidriss

Skrevet af Emil B.

Ekspert i hudpleje er blevet rost for at se ud, som om hun kunne være i tyverne. Hun har forklaret, hvordan man kan se yngre ud på et budget, og hun har afsløret, at man kan få den ultimative anti-aldrende hudplejerutine for knap 690 kr.

Hun postede en video på sin TikTok-konto @shereeneidriss, hvor hun fortalte: "Du behøver ikke bruge en formue på en anti-aging hudplejerutine. Få en virkelig solid en til under 800 kr."

Til at begynde med sagde Dr. Idriss, at det var vigtigt at rense dit ansigt, og at du blot skulle vaske dit ansigt med vand om morgenen. Men om aftenen anbefalede hun Vanicream mild ansigtsrens, et amerikansk skønhedsprodukt, der kun koster 60 kr. på Amazon.

Dr. Idriss forklarede, at hun synes, det er en god rens til begyndere, fordi den er utrolig mild mod huden, og hun rådede til at kombinere denne rens med micellar vand for at sikre, at ansigtet renses ordentligt.

Hun anbefalede Bioderma Cleansing Water, der er velegnet til sensitiv hud og kan købes for 80 kr. Dr. Idriss uddybede: "Er det det bedste til at fjerne makeup? Nej, så kombiner det med micellar vand. Min foretrukne er fra Bioderma."

Sådan gør du med eksfoliering

Som det næste trin gik Dr. Idriss over til eksfoliering, som hun sagde kan gøres om natten og blot behøves at gøre et par gange om ugen.

For et produkt med "anti-aging fordele" anbefalede Dr. Idriss at kigge efter produkter, der indeholder alpha-hydroxy-syrer som glykolsyre, og hun anbefalede Hydroxy Acid Serum fra Inkey List, som kan købes for 100 kr.

Eksperten i hudpleje forklarede derefter om serummer. Et serum med C-vitamin bør bruges som en del af en morgenhudplejerutine, mens et serum, der indeholder retinol, en meget vigtig anti-aldring ingrediens, kun bør bruges om natten.

Hun anbefalede Vitamin C Serum fra Vanicream, som kan købes for 130 kr., og Dr. Idriss anbefalede Retinol Serum fra Elf, der koster 190 kr.

Til det sidste trin sagde Dr. Idriss, at en fugtighedscreme med SPF er afgørende for beskyttelse mod solen. Hun sagde: "Du kan få en to-i-en, La Roche Posay Toleriane, der fungerer både som en fugtighedscreme og SPF, fordi den er fyldt med ceramider, og du får SPF 30 beskyttelse."

Denne fugtighedscreme til sensitiv hud kan købes for kun 120 kr., hvilket betyder, at Dr. Idriss' samlede hudplejerutine kan købes for 690 kr.