Har du også denne "ulækre" vane i supermarkedet?

Sundhed

29/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mette N.

Folk raser over "klam" supermarkedsvane, som mange indrømmer at have

En heftig debat om supermarkedsetikette er blevet udløst efter en kvindes "klamme" møde i frugt- og grøntafdelingen.

Det skriver Mirror

Mange er enige om, at adfærden er "ulækker", mens andre ser intet galt i den og siger, at de ofte gør det samme.

Har du den "klamme" vane?

Der er mange uskrevne regler, når det kommer til madindkøb, såsom at lade dem med kun én vare komme foran dig ved kassen, og at man ikke lægger de friske frugter, man ikke længere ønsker, i køledisken ved de frosne pomfritter.

Men en kvinde troede ikke sine egne øjne efter at have været vidne til en medindkøbers bizarre tilgang til at udvælge en pakke blåbær.

Adfærden har delt internettet i to lejre, hvor nogle har betegnet det som "groft", mens andre forsvarede det - og indrømmede, at de gør præcis det samme.

På det sociale medie TikTok fortalte Tayler Stanley forfærdet om episoden, hvor hun var smuttet til sit lokale supermarked for at få fat i nogle dagligvarer.

"En dame gik forbi mig, og så stod hun foran mig ved blåbærrene og jordbærrene i Woolworths [et supermarked], og hun åbnede blåbærpakken og begyndte at røre ved dem," sagde moren fra Australien.

"Efter at hun havde mærket på blåbærrene, lagde hun dem tilbage og gjorde det med to andre pakker, inden hun tog den, hun ville have, og gik væk. Er det normalt? Ad."

De to lejre

Folk skyndte sig til kommentarsektionen for at dele deres tanker, og mange fordømte den "grove" opførsel.

"Åh for f..... Jeg vil ikke købe blåbær igen nu," skrev en rystet bruger.

En anden skrev: "Aaaaaaad!! Jeg vasker vores, og det gør mig stadig sur!"

Mens en tredje tilføjede: "Jeg tager pakken op og prøve at flytte dem [blåbærrene] for at se på dem, måske endda åbne og se på bunden osv., men aldrig ville jeg røre dem."

Men mange forsvarede handlingen og argumenterede for, at det er nødvendigt at mærke på maden for at sikre, at du ikke betaler for muggen frugt.

"Du vasker jo bærrene, og hvor mange hænder rørte ved dem, da de blev plukket, pakket sammen osv.?" sagde en person.

En anden var enig og sagde, at de "altid mærker" på deres frugt og grøntsager.

"Nogle frugter er bløde og begynder at mugne, og andre kan være hårde og kan spises i dagevis. Jeg kigger altid efter frugt, jeg kan spise samme dag," tilføjede personen. "Det betyder, at jeg skal røre [dem]."