De her 3 ingredienser, de fleste har, får din hud til at stråle

Sundhed

24/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Kaffe, dadler og kakao lyder som en perfekt trio, der nærmest er skabt i himlen for vores smagsløg. Men det viser sig, at de også kan være gavnlige for vores hud.

I tråd med efterårs- og vinterkollektionen afslørede Milly Ahlquist, leder af Lush's ansigtshudpleje, hvordan nogle af de ting, vi finder i vores skabe, er blevet inkluderet i nogle af deres produkter for at fremme sund og strålende hud.

Kaffe

Først ting er kaffe. Mens mange af os ikke kan undvære vores morgenbryg, ser det ud til, at nogle af os kunne have gavn af at tilføje kaffe til vores hudplejerutine også.

Milly forklarede: "Som enhver, der ikke kan undvære deres morgenlatte, ved, er kaffe et fantastisk stimulans, og det har de samme fordele for huden.

Kaffe kan øge cirkulationen og få din hud til at stråle – særligt godt i de mørkere måneder, hvor kombinationen af varme og koldt vejr kan få vores hud til at føles kedelig og træg.

Hun fortsatte med at fortælle, at "de malede bønner også fungerer som en fantastisk naturlig skrubbecreme, der hjælper med at fjerne snavs og urenheder fra huden. De kaffebønner, vi bruger i produkter som vores Cup O’ Coffee ansigts- og kropsmaske, støtter agroforestrypraksis i El Salvador og den brasilianske Amazonas. Dette sikrer, at vores bønner gør godt både på jorden og på din hud."

Kakao

Kakaobønnen giver os chokolade. Men bønnen kan gøre mere end det. Kakaobønnen producerer kakaosmør, der giver huden en blød følelse og udseende.

Og endnu bedre er det en antioxidant, der kan hjælpe med at bekæmpe betændelse: "Kakaosmør er blødgørende og har forseglingsegenskaber, hvilket betyder, at det hjælper med at udfylde hullerne mellem afskallede hudceller og giver et glat og ensartet udseende. Det hjælper også med at låse fugt inde i stram hud, så det føles behageligt.

Dadler

Dadler er fulde af fibre, og siruppen er god at hælde over pandekager. Derfor er det ikke overraskende, at frugten også er god for huden. Tilsyneladende er dadler gode til at holde fugtigheden i din hud under de koldere måneder, hvor mange mennesker oplever tørhed:

"Daddelsirup har en smuk rig og lækker konsistens," fortalte Milly os og tilføjede: "Som et fugtighedsbevarende middel hjælper det med at trække fugt til hudens overflade og er også en rig kilde til antioxidanter."

Kilde: DailyStar.