TV 2 ophæver udskældte betingelser: Kan gøre EM-festen endnu større

Sport

26/06/2024

Foto: TV 2 Danmark
Foto: TV 2 Danmark

Skrevet af J. Bøgen

Der er dog stadig nogle krav, man skal leve op til.

Der er fodboldfeber, og Danmark er efter 0-0 mod Serbien i aftes klar til ottendedelsfinalerne ved EM i Tyskland.

Næste modstander er Tyskland, og til kampen, der spilles lørdag 29. juni, bliver der nu mulighed for, at pubber, barer og caféer kan lave storskærmsarrangementer under åben himmel til en favorabel pris.  

TV 2 fjerner nemlig sin betingelse om et loft på maksimalt 200 personer i eksisterende lokaler for kommercielle arrangementer og giver mulighed for eksisterende kunder at vise ottendedelsfinalen mod Tyskland på storskærm i det fri.

Det er fortsat gældende, at der skal være fri adgang til storskærmsarrangementer.

Fodboldfeberen hærger

Kommercielle aktører, som ikke allerede har en aftale med TV 2, får også mulighed for at tilkøbe sig retten til offentlig visning af Danmarks EM-kampe på TV 2 på de nye betingelser. 

"Der er fodboldfeber i Danmark, og vi har knap 300 ikke-kommercielle storskærmsarrangementer i hele landet arrangeret af blandt andet foreninger og frivillige. Nu er Danmark gået videre, og selvom vi savner nogle danske mål, så har danskernes opbakning ikke været til at tage fejl af. Derfor giver vi nu mulighed for, at kommercielle aktører kan tilkøbe rettighederne, så flest muligt kan deltage i den store folkefest, der allerede er i gang," siger Frederik Lauesen, TV 2s sportsdirektør

Ved EM i herrefodbold har TV 2 live-rettighederne til fire ottendedelsfinaler, heriblandt Danmarks opgør mod Tyskland, to af kvartfinalerne og den ene af de to semifinaler, mens finalen 14. juli i Berlin bliver vist på både TV 2 og DR.  

TV 2 samarbejder med Viaplay Group i forbindelse med de offentlige fremvisninger under EM. Kommercielle aktører, der enten ønsker at tilkøbe eller udvide aftalen med TV 2, kan kontakte Viaplay Group via www.viaplaygroup.com/EM2024 eller på erhverv@viaplaygroup.com