Frygter du regningerne? Gode råd til at spare på el og varme

Sponseret indhold

11/11/22 | 13:20

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Maria K.

Inflation, prisstigninger, energikrise. Det er ord, vi efterhånden alle sammen kender lidt for godt. Mange af os er begyndt at holde øje med, hvornår strømmen er billig, og hvornår der er tilbud i supermarkedet. Vi har fundet 3 ting, du også med fordel kan gøre for at spare på el og varme.

Hvordan får du pengene til at række til de ting, der er vigtigst for dig? Det kan være svært at finde ud af, men hvis du hellere vil bruge dem på selvforkælelse og lækker mad end på el og varmeregning – så skal du læse med her, for det er to råd, der opfylder begge dele på samme tid.

Få varmeregningen skænket uden at få kolde fødder

Kender du tommelfingerreglen, at for hver grad, du sænker temperaturen på din radiator, sparer du 5% på varmeregning? Det kan være en nem måde at spare lidt på, men det kan også blive en kold fornøjelse. Derfor er det en god ide at have ekstra varmt tøj og nogle gode hjemmesko.

På den danske hjemmeside shus.dk sælger de kvalitetshjemmesko i 100% ren uld. Uld er et perfekt materiale til at holder fødderne varme, også selvom du sænker temperaturen i dit hjem. De har både hjemmesko til mænd, kvinder og børn – og i forskellige modeller og farver.

De har en god pasform, og de er skabt i 100% bæredygtigt dansk design, så du kan spare på varmen og stadig have varme fødder og bruge dine penge på kvalitet og selvforkælelse. Du kan finde de lækre hjemmesko her. 

Hurtigere og billigere tilberedning af mad

En af de store energisugere i et hjem er ovnen. Og i de fleste hjem er den tit i brug, og det er de færreste, der vil undvære de funktioner, ovnen har for at spare på elregningen.  Men det behøver du slet ikke. For Cosori airfryere giver dig ovnens tilberedningsmåde, men på en måde hvor du sparer en masse tid – og hvor du også kan spare på olie.

I deres populære model Cosori Premium kan du tilberede mad 1,5 gange hurtigere end i traditionel ovn.  

Denne type airfryer har flere steder vundet bedst i test priser, fordi den er brugervenlig og laver god mad på mindre tid og med mindre fedtstof end du behøver i energisugeren i køkkenet. Lige nu finder du den på tilbud. Du kan købe premium-modellen på tilbud og læse meget mere om den smarte køkkenmaskine, hvis du klikker her.