Se videoen her: Kæk bemærkning fra Dronning Mary får politifolk til at bryde ud i grin

Royalt

10/07/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Dronning Mary viste sig fra sin humoristiske side under besøget i Grønland.

Kong Frederik og dronning Mary har for nylig været på besøg i Grønland, hvor de har deltaget i forskellige begivenheder og rejst rundt i det smukke land. 

Dronning Mary var i strålende humør, da hun sammen med kong Frederik skulle rejse mod Sydgrønland. Ved ankomsten i lufthavnen blev hun mødt af en række grønlandske politifolk, klar til at sikre kongeparrets sikkerhed, ledsaget af deres trofaste politihunde, trænet til at opspore alt fra sprængstoffer til narkotika.

Det skriver Billed-Bladet.

Kompliment til hundene

I videoen ser man dronning Marys store smil, mens hun går forbi politifolkene. Med en begejstring, der ikke var til at tage fejl af, udbryder hun: "Hvor er I flotte!" 

Dette blev straks mødt med et smil og et tak fra de stolte politifolk - men det viste sig hurtigt, at komplimentet ikke var henvendt til dem.

Mary fik nemlig hurtigt lige påpeget, at det naturligvis var politihundene, som hun mente. Denne kommentar fik politifolkene til at bryde ud i grin. 

Den morsomme episode blev fanget på video. Klippet med den sjove episode kan findes 9 minutter og 50 sekunder inde i videoen.