Efter forfærdelig ulykke: Prinsesse ramt af hukommelsestab

Royalt

25/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hun at indlagt med hjernerystelse.

Den britiske prinsesse Anne er ramt af hukommelsestab som følge af en hjernerystelse efter en ulykke i weekenden.

Det skriver flere britiske medier, herunder The Telegraph.

Den 73-årige prinsesse er stadig indlagt på hospitalet, hvor hun bliver behandlet for både hjernerystelse og skader på hovedet efter ulykken, som skete ved Gatcombe Park (hendes residens i Gloucestershire).

Det er stadig uvist, hvad der præcist skete under ulykken, men det er sikkert, at prinsessen var ude at gå søndag aften, og at hun her har pådraget sig en hjernerystelse.

Hendes medicinske hold siger dog, at hendes skader stemmer overens med de skader, man vil se ved personer, der bliver ramt af en et hoved eller et ben fra en hest.

Prinsessen er tidligere olympisk ridesportsdeltager, og holder selv heste i dag.

Ved bevidsthed

Meldingen fra hospitalet er, at prinsesessen var ved bevidsthed mandag, men at hun altså er ramt af hukommelsstab som følge af ulykken.

I forbindelse med ulykken blev der send en ambulancehelikopter til stedet, men efter at have modtaget behandling på stedet, blev prinsessen kørt på hospitalet og altså ikke fløjet.

Det er uklart, om prinsessen var sammen med nogen eller var ude at gå alene, da ulykken indtraf, ligesom det heller ikke vides, hvem der slog alarm.

Både prinsessens mand, viceadmiral Sir Tim Laurence, og hendes to børn, Zara Tindall og Peter Phillips, var på landstedet, da ulykken indtraf.