Prins Georges hemmelige yndlingsmåltid afsløret: En kulinarisk overraskelse

Royalt

26/9/23 | 09:00

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Prins George er angiveligt en stor fan af det Italienske køkken. Hans yndlingsret er ekstremt nem at genskabe derhjemme.

Selvom han kun er 10 år gammel, har Prins George sandsynligvis smagt nogle af verdens fineste retter. Grundet hans status som tronarving er rampelyset allerede enormt hos den 10-årige unge dreng. Nu er det midlertidig kommet frem, hvad tronarvingen foretrækker som yndlingsspise.

Kendiskokken Aldo Zilli delte, at tronarvingen sandsynligvis er fan af en bestemt italiensk ret.

Aldo Zilli er ambassadør for velgørenhedsorganisationen for hjemløse unge, Centrepoint, hvor Prins William er protektor.

Efter at have talt med Prins William fandt han ud af, at hans søn er glad for en velsmagende carbonara, en klassisk italiensk pastaret lavet med æg, ost, saltet svinekød og sort peber.

Aldo Zilli fortalte Femail: ”{William} er fantastisk – jeg venter på opkaldet, fordi det åbenbart er hans lille drengs yndlingsret, så jeg venter på opkaldet for at lave det til ham.”

For dem, der gerne vil spise som en prins, har Jamie Oliver en velsmagende opskrift på carbonara.

Ingredienser

·      150 g tørret spaghetti

·      To skiver røget bacon

·      Olie

·      To æg

·      30 g Parmesanost, plus ekstra til at rive over ved anretningen

 

Metode

  1. Kog pastaen i en gryde med kogende saltet vand i henhold til pakkeinstruktionerne.

  2. Skær baconen i skiver og læg dem i en pande ved middel varme. Tilsæt en halv spiseskefuld olivenolie og en knivspids sort peber. Lad baconen blive gylden og sprød, og vend den lejlighedsvis. Sluk for varmen.

  3. Samtidig pisk æggene i en skål. Riv parmesanosten i og bland det sammen.

  4. Brug en tang og overfør pastaen til panden. Rør den sammen med baconen.

  5. Hæld parmesan og æggeblandingen i panden og fortsæt med at røre, fortynd med lidt af pastakogevandet, indtil du har danne en silkeagtig sauce. Panden må ikke være for varm, ellers vil æggene blive til æggekage.

  6. Server en rig portion pasta på en tallerken. Hvis du er vild med ost, kan du drysse lidt mere parmesan over.