Lydoptagelser af Lady Diana afslører: Prins Harry var en kæmpe skuffelse

Royalt

04/9/23 | 07:42

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

26 år efter prinsesse Dianas tragiske død, kommer der nu pikante detaljer frem i lyset.

I 1990'erne optog den tidligere prinsesse af Wales, Diana, et væld af båndoptagelser, som forfatteren Andrew Morton senere offentliggjorde i sin bestseller "Diana: Hendes sande historie".

Men ikke alle afsløringer fra den tidligere prinsesse fandt vej ind i afsløringsbogen - nogle kommer først nu gradvist frem i lyset.

Ifølge en rapport fra Daily Mail i USA er der kommet nye båndoptagelser af Lady Di ud i offentligheden, som skulle være en del af en planlagt dokumentarfilm om den afdøde prinsesses liv og som ikke kaster noget godt lys over Dianas ægteskab med far til hendes to sønner.

For allerede ved hendes "eventyr-bryllup" med Charles den 29. juli 1981 i Saint Paul's Cathedral i London, syntes den dengang 20-årige Diana alt andet end glad.

"Det var så voksent," mindede Diana sig senere om: "Her er Diana, en børnehavepædagog. Jeg mener, det hele var latterligt."

Men det er ikke alt: En anden optagelse ser ud til at belaste forholdet mellem kong Charles og hans yngste søn, Harry (38), der allerede var på skrømt.

"Skuffet" Charles

Ifølge rapporten skulle dronning Elizabeth II's søn have ønsket sig en pige efter fødslen af sin første søn, William (41), og derfor have været lidt skuffet over Harrys ankomst.

"Vi er så skuffede, vi troede, det ville være en pige," skulle Charles have sagt til Dianas mor, Frances Shand Kydd, ved Harrys dåb i 1984, hvortil hun angiveligt reagerede uforstående og påpegede, hvor heldigt det var at have et barn overhovedet.

Men det er ikke kun kongen, der kommer dårligt ud i optagelserne fra sin tidligere hustru - også med andre familiemedlemmer, som f.eks. sin hadede stedmor, skulle Diana have været hård i sine båndoptagelser.

Hvilke yderligere hemmeligheder Lady Di har afsløret bag lukkede døre, vil kongelige fans snart kunne se i anden del af dokumentarfilmen "Diana - Med hendes egne ord", der forventes at blive udgivet på Disney+ i begyndelsen af det kommende år.

Kilde: Tag24