Meghan Markle overbevist om, at hun ville klare sig bedre uden Harry

Royalt

06/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Meghan Markle "tror, hun vil klare sig bedre uden Prins Harry". Disse rygter er blevet igangsat af en anonym kilde, hvilket kommer frem i offentligheden samtidig med, at der florerer rygter om, at parret overvejer at gå fra hinanden.

Hertuginden af Sussex skulle for nylig have skrevet kontrakt med det anerkendte Hollywood-talentbureau William Morris Endeavour (WME), som blev grundlagt i 1800-tallet og er det ældste talentbureau i USA. Bureauet har repræsenteret nogle af verdens største stjerner, herunder Dwayne Johnson, Adele og tennisspilleren Serena Williams.

Meghan blev for nylig set opholde sig på et hotelværelse tæt på talentbureauet, mens hun planlagde at blive en af de nye superstjerner i Hollywood.

Ny Åbenbaring

Den anonyme kilde har fortalt til Bella Magazine, at Meghan mener, hun vil klare sig bedre uden sin mand.

Kilden fortalte: "Meghan føler, at hun vil have større succes, hvis hun tager sig tid til at arbejde på projekter alene uden Harry - selvom han altid giver hende sin fulde støtte." Kilden hævdede også, at Meghans nye aftale med talentbureauet "handler om at gøre [hende] til en superstjerne i Hollywood."

Rygter om skilsmisse

Nyheden om Meghans kontrakt med det berømte bureau kommer kun få uger efter, det blev afsløret, at parrets $20 millioner Spotify-aftale pludselig blev afsluttet. Parret blev ligeledes forbigået ved årets Emmy-uddeling, da deres Netflix-serie "Harry & Meghan" ikke blev shortlistet.

Closer Magazine rapporterede for nylig, at parret står over for et "voksende forretningspres", og at de "arbejder hårdt for at redde deres brand", fordi "det ikke ser godt ud".

For nyligt skrev Radar Online, at parret "tager tid fra hinanden."

De tilføjede også, at Harry ønsker at "finde sig selv." Kilden tilføjede, at parret "tager tid fra hinanden på forskellige kontinenter." Prins Harry, forbereder en solorejse til Afrika, hvilket senere blev rygtet, at det kunne lægge "pres" på parrets ægteskab.

Efter Radars rapport hævdede Page Six, at en insider forsikrede, at rygterne om "at tilbringe tid fra hinanden" ikke var sandfærdige.