Nu svarer Kensington Palace: Bliver prinsesse Kate behandlet på særligt center?

Royalt

15/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Centret i Housten er kendt for sin cancer forskning.

Efter prinsesse Kate i marts afslørede, at hun var i behandling for kræft, har offentligheden ikke set meget til hende.

Hun har været fraværende siden juledag og har siden gennemgået en operation i maven samt modtaget forebyggende kemoterapi.

Prins William bekræftede ved en jubilæumsfejring af D-Day for omkring en uge siden, at hans kone har det bedre, og at hun ville have elsket at deltage i begivenheden.

Trods dette er rygterne omkring prinsessens behandling igen begyndt at florere, særligt på platforme som Reddit og TikTok.

Det skriver BILLED-BLADET.

Her går snakken på, at prinsesse Kate modtager behandling i udlandet, nærmere bestemt på MD Anderson Cancer Center i Houston, Texas.

Der er endda rapporter om, at hun skulle være blevet set på The St. Regis-hotellet i Houston, hvilket har fået royale fans til at spekulere i, om hun får behandling på det anerkendte kræftcenter, kendt for sin banebrydende kræftforskning og -behandling.

Kensington Palace afviser rygter

På trods af de mange spekulationer har Kensington Palace afvist disse rygter.

En talsperson fra hoffet har udtalt til Houston Chronicle, at rygterne om prinsessens behandling i udlandet er falske.

MD Anderson Cancer Center har heller ikke kommenteret sagen, idet de er bundet af tavshedspligt.

Kate har valgt at holde lav profil, hvilket har givet anledning til mange spekulationer og bekymringer blandt offentligheden.

Mens prinsessens helbred er et følsomt emne, er det klart, at hendes situation følges nøje af både medierne og hendes mange tilhængere.

Selvom hendes tilstand og præcise behandlingsforløb forbliver privat, er det tydeligt, at der er stor interesse og bekymring for hendes velbefindende. Indtil der kommer yderligere officielle udmeldinger, vil spekulationerne sandsynligvis fortsætte.