Prinsesse Kate har kræft: Nu kommer Prins William med længe ventet opdatering

Royalt

07/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hun har været sygemeldt hele 2024 indtil videre.

Der har været stor mediebevågenhed på prinsesse Kate, siden hun blev sygemeldt fra sine kongelige pligter grundet kræftsygdom.

Nu er der godt nyt om prinsessen.

Prins William bekræftede ved en jubilæumsfejring af D-Dag, at hans kone har det bedre, og at hun ville have elsket at deltage i begivenheden.

Prins William deltog i fejringen sammen med kong Charles, dronning Camilla og andre kongelige.

"Ja, hun har det bedre, og hun ville have elsket at være med i dag," svarede prinsen ifølge The Sun, da en af de fremmødte spurgte til hans kone.

Har været sygemeldt hele året

Prinsesse Kate har været sygemeldt fra sine kongelige pligter hele året efter en maveoperation, hvor der efterfølgende blev opdaget kræft. Kort før påske delte hun i en rørende video, at hun var startet i præventiv kemobehandling.

Siden behandlingen begyndte, har prinsessen ikke deltaget i officielle arrangementer. Dog kunne Vanity Fair i slutningen af maj rapportere, at kilder tæt på parret fortalte, at prinsesse Kate havde "rundet et hjørne" i sin behandling.

"Det har været en stor lettelse, at hun kan klare medicinen, og hun har det bedre. Det har selvfølgelig været en udfordrende og bekymrende tid. Alle har samlet sig om hende. William, hendes forældre og hendes søster og bror," udtalte kilden til Vanity Fair.

Hvornår prinsesse Kate vender tilbage til sine kongelige pligter, er endnu uvist. Der spekuleres i, om hun vil deltage i kommende store begivenheder, men ingen officielle udmeldinger er kommet endnu.

I dag, fredag, skal prins William og parrets søn deltage i hertugen af Westminster, Hugh Grosvenors bryllup, som er årets største bryllup på britisk jord

Det er dog stadig uklart, om prinsesse Kate vil være til stede ved denne store begivenhed.