Harry og Meghan kræver undskyldning: Kommer ikke til Charles' kroning

Royalt

09/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det kendte ægtepar ventes i øjeblikket ikke at møde op til Harrys fars, Kong Charles, kroning i maj.

De sidste par dage har de fleste medier været sikre på, at Harry og Meghan ville komme til Kong Charles III’s kroning. Nu fortæller en kilde dog til Express.co.uk, at Harry og Meghan med stor sandsynlighed bliver væk fra den festlige begivenhed.

Prins Harry og Meghan Markle er ifølge kilden “absolut rasende” over, at de ikke får muligheden for at stå på balkonen på Buckingham Palace under kong Charles III’s kroning.

Angela Levin, der er en af de førende eksperter udi den kongelige familie, har forudsagt, at parret ikke vil deltage i den historiske begivenhed. Det sker på grund af det, Harry og Meghan opfatter som en afvisning.

Ifølge eksperten har Harry og Meghan krævet at stå på balkonen. Kravet er kommet for at få en større familieoplevelse. Samtidig har de krævet en undskyldning for ikke at blive inviteret til at stå på balkonen. Undskyldningen er dog ikke kommet og den anonyme kilde har fortalt, at alt andet omkring begivenheden tilsyneladende ikke interesserer dem.

Derfor forventer Levin, at parret vil afslå invitationen til kroningen.

Det er dog imidlertid endnu ikke officielt bekræftet.

Andre kilder har fortalt, at Harry forventes at deltage. Meghans deltagelse er dog stadig tvivlsom. Parret missede den officielle svar-deadline. Det har angiveligt forårsaget irritation i kongelige kredse.

Prins William skulle efter sigende være “forvirret” over sin brors tøven med at reagere på den officielle invitation om at deltage i begivenheden. En kilde har sagt: “William er forbløffet over, at Harry ikke offentligt siger, at han kommer til kroningen, især fordi alle tror, ​​han vil være der.”

Prins Harrys forsinkelse med at annoncere sin deltagelse er angiveligt hans seneste forsøg på at “prøve at være vanskelig,” tilføjede kilden.

Det er dog værd at bemærke, at der ikke er bekræftet noget om parrets reaktion på invitationen, og deres beslutning vil blive afsløret i de kommende dage.