Dronning forsøgte at hjælpe Meghan med at slutte fred med sin far

Royalt

09/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Meghan Markle har bevaret et tæt forhold til sin far gennem hele sit liv. Men før hendes bryllup begyndte det at gå galt, og prins Harry nåede aldrig at møde sin svigerfar. Men det er nu kommet frem, at den nu afdøde Dronning Elizabeth forsøgte at hele sårene mellem dem.

Det tætte bånd til sin far

Siden hun var helt lille, har Meghans far altid forgudet hende og lært hende op i, hvad det vil sige at være i overklassen. Det hjalp Doria, Meghans mor, også sit til for, og hun sørgede for, at fortælle om sine forfærdres strabadser, så hun ikke glemte sine rødder.

Desværre blev hendes forældre skilt, da hun var 5, og hun boede i hverdagene hos sin mor og i weekenden hos sin far. Forældrene forsøgte at holde et godt forhold for hendes skyld.

Gik i sin fars fodspor

Meghan så også selv meget op til sin far og arvede hans ihærdighed og arbejdsmoral. Hun besluttede derfor også hurtigt, at hun ville gå i hans fodspor.

Han sørgede for, at hun gik på college i Illinois, hvor hun studerede skuespil og internationale relationer, og senere arbejdede hun også på den amerikanske ambassade i Buenos Aires i løbet af sit sabbatår.

Meghan mødte derefter prins Harry og deres kærlighed blomstrede, og den blomstrede så meget, at de besluttede sig for at gifte sig.

Brylluppet mellem Meghan og Harry

Inden brylluppet gik Thomas desværre ned med stærke økonomiske problemer. I 2016 indgav han en konkursbegæring og flyttede fra sit hjem i Los Angeles til en lille by i Mexico.

Efter sigende havde han også hjerteproblemer, hvilket var medvirkende til, at han ikke deltog i brylluppet. Hun var enormt skuffet over det og sendte et brev, der blev lækket til pressen, og Meghan måtte også finde en anden til at hjælpe hende ned af gangen. Det blev Kong Charles III.

Det var her Dronning Elizabeth kom ind billedet, da hun bad Meghan og Thomas om at forsone sig med hinanden. Hun opfordrede Meghan til at tale med Thomas og løse eventuelle problemer.

Efter en længere periode har Thomas meldt ud, at han ærger sig over forløbet, men han har stadig til gode at møde sin svigersøn og sine børnebørn.