Prins Harry afslører: Sådan mistede jeg min mødom

Royalt

07/01/2023

Kilde: Shutterstock
Kilde: Shutterstock

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

Prins Harry’s selvbiografi lægger ikke fingre imellem.

Det er efterhånden standard at alt og alle skriver selvbiografier i denne verden, men tit og ofte er de overfladiske og mangelfulde. Det modsatte kan næsten siges om prins Harry's “Reserven” -selvbiografi, der snart rammer hylderne verden over.

Flere medier har allerede fået chancen for et smug kig i bogen, og den holder ikke information tilbage, heller ikke når vi snakke intime oplevelser prisens har haft. 

Prinsen fortæller nemlig om hvordan han som kun 17 årig, på en mark, mistede sin mødom efter en aften på den lokale pub, dengang prinsens gik på kostskole-Eton . Den ældre kvinde forførte simpelthen prinsen under påskydelsen af at hun søgte en “machoheste”, og at hun ville behandle ham som “en ung hingst” ude på marken bag pubben. 

“Jeg besteg hende hurtigt, hvorefter hun klaskede mig i røven og sendte mig væk.” skriver Harry i bogen

Allerede dengang var det ikke ønskesenariet for prinsen, der siden har fortrudt at han mistede mødommen på en mark. 

“En af mine mange fejl var at lade det ske på en mark bag en meget populær pub. Der er ingen tvivl om, at nogen så os.” 

Prinsen fortrød og krøb da også til korset allerede dengang. Da kongehuset havde hørt rygter om prinsens oplevelse sendte de en af deres bodyguards afsted i byen for at holde opsyn med prinsen. 

“Jeg havde en mistanke om, at han henviste til mit nylige tab af mødom. En ydmygende episode med en ældre kvinde, der kunne lide machoheste, og som behandlede mig som en ung hingst.”

Det viste sig i alt hast at det ikke var rygtet om prisens nu mistede mødom der havde sendt bodyguarden ud, men rygter om at prinsen skulle have taget stoffer på en af hans byture. Det bekræfter Harry også i hans bog, hvor han beretter om hvordan han som ung sniffede kokain. 

Trods den store vilje til at dele information har vi intet navn på den ældre kvinde. Det har prinsen alligevel ikke oplyst.