Harry og Meghan med ny udmelding: Vil stoppe kritik af kongehuset og i stedet se fremad mod nye projekter

Royalt

13/2/23 | 10:50

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Harry og Meghan har været i mediernes søgelys de sidste mange måneder efter deres dokumentar og Harrys bog, Spare. Men nu melder Harry ud, at han i stedet for bagudskuende projekter i stedet vil fokusere på sin egen virksomhed.

Starten på en ny æra

Harry og Meghan har gentagne gange fremsat personlige påstande mod kongefamilien og derved angrebet deres omdømme. Men nu mener hertugen og hertuginden, der har boet i USA i snart 3 år, at det er nok. 

Hertugen melder ud, at Harrys bog bliver den sidste af Sussexes tilbagebliksprojekter, hvor Harry har fortalt til ITV's Tom Brady, at "nu kan vi fokusere på at se fremad, og det er jeg begejstret for".

Mange kommentatorer er bestemt enige i den påstand og tror, at parret i stedet vil fokusere på at skabe deres egen identitet som noget andet end en del af den royale familie.

Kongelige ekspert, Afua Hagan, mener også, at der er et skifte i vente for dem. Han fortæller, at de kommende projekter vil handle "mindre om, hvad der skete med dem før" og mere om deres nye indhold som fx støtte til velgørende formål og at bygge Archewell.

Spørgsmål vil stadig dukke op

Men selvom Harry og Meghan vil forsøge at kigge fremad, så er det dog svært at vide sig sikker på, om der ikke vil dukke spørgsmål op i ny og næ.

Hagan slår dog også fast, at "hvilken interviewer ville ikke spørge dem?" Til det mener hun dog, at Harry og Meghan vil gøre deres bedste for at vige udenom, da folk på et tidspunkt også når et mætningspunkt om nyheder om den royale familie.

PR-ekspert Shannon Peerless tror dog ikke, at Susseces på noget tidspunkt vil være i stand til at undslippe interessen om deres forhold til den kongelige familie, fortæller hun og slår fast: "Selvom dramaet dør hen for Harry og Meghan i en ikke alt for fjern fremtid, vil den kongelige fejde desværre følge dem i mange år fremover."