Husk det til vinterferien: Derfor skal du smide en vandflaske under sengen på hotelværelset

Rejse

02/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Er det et trick du tænker du vil bruge?

Man kan føle sig utryg når man træder ind på et nyt hotelværelse. En stewardesse har delt et hack for, at du kan være sikker på dine rejser - og du skal bare bruge en vandflaske.

Det skriver Mirror.

Når du rejser, især hvis du er alene, kan du have sikkerhedsmæssige bekymringer, og vil gerne gøre alt, hvad du kan for at sikre, at din rejse går så glat som muligt - og en stewardesse har delt et hack for at hjælpe.

Kræver en vandflaske

Stewardessen Esther, deler jævnligt ud af sin insiderviden om rejser, og hun udsendte en skarp advarsel til feriegæster, herunder et trick, som de altid skal udføre, når de går ind på et nyt hotelværelse.

I klippet opfordrede den hollandske stewardesse hotelgæster til "altid" at smide en flaske vand under sengen, når de første gang kommer ind på et hotelværelse, for at sikre, at "ingen er under sengen uden at kigge".

Tanken er, at hvis flasken "ikke kommer ud af den anden side", så kan du med fordel undersøge det nærmere, ved at få en medarbejder eller en medrejsende i din gruppe til at undersøge det sammen med dig. Men hvis flasken springer ud på den anden side af lokalet, kan du fortsætte som normalt, sikker på at der ikke er uvelkomne besøgende.

Slip af med uønskede besøgende

Esther er ikke den eneste stewardesse, der har delt sine tricks for at afgøre, om du har uønskede besøgende. Demi Bonita fra Spanien afslørede, at hun har et lusket hack for at tjekke, om nogen har været på dit hotelværelse, mens du har været ude.

Hun foreslog: "Sæt 'forstyr ikke-kortet' mellem døren, så du kan mærke, om nogen har været i dit værelse." Iført sin stewardesseuniform udviser hun så teknikken med at glide passet mellem døren og væggen, før hun lukker det. "En time senere har ingen været her," tilføjede hun efter at have forladt og derefter vendt tilbage til værelset.

I mellemtiden forklarede en anden stewardesse, at hun foretager fire nøglechecks, hver gang hun tjekker ind på et nyt hotel, inden hun slår sig ned på sit værelse. Det inkluderer at udse, hvor folk kan gemme sig, og at tjekke "alt, som jeg ikke direkte kan se bagved - døre, gardiner, store skabe, under senge og madrasser".

Det er ikke kun stewardesserne, der har praktiske tips til feriegæster. En hotelarbejder har advaret briterne om, at de altid skal slukke lyset, når de først ankommer til et hotelværelse - ellers kan de ende med at få nogle modbydelige konsekvenser.