Du tager skoene af og 6 andre ting, der får flyets ansatte til at hade dig

Rejse

02/07/2024

Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Nogle af dem er da også direkte skandaløse!

Lad det være sagt med det samme: Medmindre, du nærmest lever ombord på et fly i kraft af dit arbejde, kan hele oplevelsen med at skulle på vingerne være en noget stressende oplevelse - og hvad sker der, når vi mennesker bliver stressede?

Det får nogle mørke og dårlige sider frem i os.

Men nogle af de ting, du måske ikke tænker over, du gør, kan faktisk stadig på flypersonalet til at blive godt og grundigt trætte af dig i løbet af flyveturen - og har får du syv af dem.

1. Du skifter babys ble på sædet

Vi lægger ud med en adfærd, der er så absurd, at man måske kan komme i tvivl om, hvorvidt der virkelig er nogen, der er så ubetænksomme. Men det er faktisk rigtigt.

Det er mere almindeligt, end du tror, ​​at småbørnsforældre skifter både tisse- og lortebleer ved sine pladser.

"Passagerer kan nogle gange aflevere en pose bræk- eller bleer lige i hånden, i stedet for selv at smide den i skraldespanden," siger en stewardesse, der arbejdede hos et stort flyselskab.

2. Du klager over forsinkelser

Ja, det er irriterende at blive forsinket, og ja, du kan have behov for at lukke dine frustrationer ud. Men før du lader det gå ud over den nærmeste stewardesse, så spørg lige dig selv, om de på nogen tænkelig måde kan have noget som helst med forsinkelsen at gøre?

"Hallo, jeg er også forsinket, jeg vil faktisk også gerne hjem," siger en stewardesse, som Livsstil har talt med.

3. Du spiser medbragt mad og sviner

Der er selvfølgelig intet galt i at tage en lille sandwich eller yoghurt med ombord på et fly, men du behøver altså ikke ligefrem tage en familiemenu fra McDonald's med dig.

Hvis du alligevel vælger at gøre det, er det mindste, du kan gøre, at rydde op efter dig selv - hvilket der eftersigende er imponerende mange, der ikke gør.

4. Du ringer konstant på klokken

Stewardesserne er der for at hjælpe dig, mn der er altså også andre mennesker ombord på flyet - ofte flere hundrede.

Prøv at bede om hjælp til alle dine problemer på samme tid, så stewardesserne ikke når at have gået en marathon i løbet af flyveturen kun for at imødekomme dine behov.

5. Du taler højt under sikkerhedsbriefingen

Vi ved det godt: Sikkerhedsbriefingen er noget, de færreste af os rent faktisk giver nogen synderlig opmærksomhed. Vi har ligesom hørt det før, ikke?

Men der er altså en grund til, at stewardesserne viser dig, hvad du skal gøre i en eventuel nødsituation, og det er immervæk også deres arbejde.

"Du ville helt sikkert have gavn af at se sikkerhedsbriefingen for hundrede gang, HVIS der skulle opstå en nødsituation", siger stewardessen.

Som en lille bonusinfo kan her nævnes, at en af de ting, der koster flest liv i forbindelse med flyhavarier, faktisk er sikkerhedsselerne - ikke, at folk ikke har dem på, men at folk simpelthen bliver så stressede over at være i fare, at de glemmer, hvordan de faktisk skal åbnes.

Så måske er det en meget god idé lige at følge med, når sikkerhedsgennemgangen bliver lavet.

6. Du tager skoene af

En 10 timer lang flyvetur kan virkelig være hård, og der er naturligvis intet galt i at tage skoene af for at give fusserne lidt tiltrængt luft.

Men hvis du endelig gør det, så tag lige at placere dem et sted, hvor de ikke glider ud i mellemgangen og risikerer at give en af flyets ansatte en brækket ankel, fordi de træder i dem.

Derudover gør sko, tasker og lignende i mellemgangen det også umuligt at komme igennem med servicevognen, ligesom det også er en fare i forbindelse med en nødsituation.

7. Du lader dine børn se Ipad uden høretelefoner

En iPad er som sendt fra himlen, når man skal have de små med på en lang flyvetur.

Stewardesser har da absolut heller intet imod, at du lader dine børn sidde med hver deres skærm, men sørg da lige for at have høretelefoner med til dem.

"Forældre giver deres børn en iPad med maksimal lydstyrke, så alle omkring dem også er tvunget til at lytte til Gurli Gris," siger stewardessen.

Kilde: Nyheder24