Skønhedsekspert for de kendte: Undgå denne fejl når du former dine øjenbryn

Mode med mere

05/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af K. Sand

Sådan får du et yngre udseende

Aldring er en naturlig del af livet, men mange søger efter metoder til at bevare et ungdommeligt udseende. Ifølge kendt bryn- og vippekunstner, Shavata Singh kan en simpel ændring i dine øjenbryns form være en effektiv og overkommelig vej til at mindske synligheden rynker.

Det skriver Express.

Formens betydning

Shavata Singh, der har arbejdet med kendte som Adele og Victoria Beckham, og hvis forretninger findes i blandt andet Harvey Nichols og Fenwick i Newcastle, understreger øjenbrynenes store betydning for ansigtets samlede udtryk.

"At forme brynet korrekt kan ikke fjerne dine rynker eller mørke rander, men ved at flytte buepunktet lidt ud kan vi skabe en anti-aldringseffekt," forklarer Shavata.

"Ved at gøre brynene en anelse smallere, fremstår ansigtet lysere og friskere, og linjer samt mørke skygger bliver mindre synlige."

Følg brynets naturlige form

Det er vigtigt at følge brynets naturlige kurve for at finde den rette form. Shavata påpeger, at en almindelig fejl er, når folk ikke følger deres naturlige brynform, hvilket kan resultere i et unaturligt udseende.

"De største fejl jeg ser, er folk der gør deres bryn for tynde eller tegner dem for kraftigt," siger hun.

Hun råder: "Jeg kan ikke lide at kæmpe mod naturen, så hvis du har tykke bryn, så bliv ikke fristet til at ændre dem for meget. Jeg kan også godt lide at se, hvordan brynmusklerne naturligt bevæger sig, hvilket hjælper kunstneren med at definere brynets naturlige form."

Besøg en professionel

Hvis du er usikker på, hvordan dine bryn skal formes, er det en god idé at besøge en professionel, der kan vejlede dig til at skabe et naturligt og komplementerende udseende. Det er også vigtigt at vide, hvordan du passer på dine øjenbryn - særligt hvis du bruger makeup.

Gennem årene kan du opleve, at dine bryn bliver tyndere, hvilket kan ske som en del af aldringsprocessen eller som resultat af for meget plukning. Men hvis du vælger at farve dine bryn så husk at "mindre er mere", tilføjer Shavata.

Hun afrunder: "Det vigtigste at huske på er, at øjenbrynene skal komplementere ansigtet, men aldrig være hovedattraktionen."

Kilde: Express