Vigtigt trick til julefrokosten: Sådan piller du dit hårdkogte æg på få sekunder

Mad og drikke

27/11/2023

Foto: Screeenshot, @that40yearguy / Instagram
Foto: Screeenshot, @that40yearguy / Instagram

Skrevet af J. Bøgen

Et genialt tip har taget internettet med storm!

En mand er blevet målløs efter at have testet et viralt hack, der piller et helt kogt æg på én gang.

Det skriver Daily Record.

Der er mange hacks derude, der hævder, at de bekvemt kan slippe af med æggets skal, men de fleste af dem beder dig stadig om at bruge et stykke tid på at fjerne skallen lidt efter lidt.

Hvis du leder efter en smart måde at pille et æg på på få sekunder, skal du ikke lede længere, da en influencer har testet en metode, der laver bølger online. Efter at have prøvet det selv, kaldte han det for et "ægcellent" hack.

Det virker virkeligt

Instagrammer Dustin Hadley tester jævnligt nye life-hacks, han har lært, og deler resultaterne med sine halve million følgere.

Hans seneste video går ud på at pille skallen af ​​et hårdkogt æg som skindet af en appelsin - og alt han bruger er en ske.

I et klip, der blev delt på hans profil @that40yearguy, viser en separat video med en kvinde, der viser et hårdkogt æg og en teske og har pillet ægget på et par sekunder. Hun laver så et lille hul i skallen med skeen og sætter den indenunder, inden hun flytter redskabet rundt, indtil ægget er pillet helt.

Derefter ser man hans reaktions, hvor han siger:

"I 40 år har jeg søgt over hele verden efter den perfekte måde at pille et hårdkogt æg på, og jeg kunne have gjort dette? det kan ikke passe. Okay, jeg har mit æg, jeg har min ske, lad os prøve det her."

Bliver hyldet som genialt i kommentarerne

Efter at have givet det en chance, var alt, hvad Dustin kunne gøre, at gispe af forbløffelse over, hvor godt hacket fungerede.

Kommentarsektionen blev hurtigt oversvømmet af imponerede seere, da resultaterne efterlod dem helt i chok.

"Mind blown! Prøver helt sikkert dette næste gang!" skriver en. En anden skrev:

"Lige i går aftes tænkte jeg, at der måtte være en bedre måde."

Andre, der havde prøvet tippet, var hurtige til at støtte Dustin.

En kommentar lød: "Så det i sidste uge og: sindssygt ... det virker! Og det har taget mig 70 år at lære det trick!!!! .. så du er langt foran spillet!"

Mens en anden blot skrev: "Elsker det, jeg prøvede det også."

En af Dustins følgere roste ham for hans nyttige indhold: "Jeg sværger, jeg er taknemmelig for din side! Lærer os, hvordan man gør ting, der vil forenkle vores liv."