At bage en kage kan være sjovt, men det er nemt at udsætte madlavning, hvis en opskrift er for lang eller kræver en kæmpe indkøbsliste.
Men Ciara, kok og grundlægger af My Fussy Eater, har delt, hvordan du kan bage den "mest lækre og nemmeste" chokoladekage, uden at du overhovedet behøver at tænde for ovnen. Ciara tilføjede: "Det er også en fantastisk opskrift at lave sammen med børnebørnene, da den er så nem, perfekt til børn, der mister koncentrationen, når en opskrift er for lang eller for kompliceret."
Det skriver Express.
Sådan laver du en chokoladekage i airfryer
Du skal bruge:
- 300 g chokoladesmørrepålæg (f.eks. Nutella eller et supermarkedsmærke)
- 100 g hvedemel
- To mellemstore æg
- Smør eller olie til at smøre formen (valgfrit)
Sådan gør du
1. Begynd med at tilsætte hvedemelet, chokoladepålægget og æggene i en skål. Rør, indtil alle ingredienserne er helt blandet, og du har en glat kagedej. Hvis du har smør eller olie til rådighed, kan du smøre siderne og bunden af bageformen, og derefter tilsætte chokoladekagedejen.
2. Sæt formen i airfryeren og bag ved 180 °C i 13 minutter. Denne kage er meget fudgy og klistret, så hvis du ønsker en fastere kage, kan du bage den i to til tre minutter længere.
3. Når kagen er færdig, tages den ud af airfryeren, og du kan køre en kniv rundt om kanten af formen for at gøre det lettere at fjerne den.
Undgå disse fejl
Ciara siger: "Jeg er helt vild med opskrifter, der er hurtige og nemme at lave, og denne airfryer-chokoladekage må være en af de simpleste, men også mest lækre opskrifter nogensinde!"
Denne opskrift er hurtig – den tager mindre end 15 minutter at lave fra bunden – og kræver kun tre ingredienser, som du sandsynligvis allerede har i dit køkkenskab. Lad kagen køle af lidt, mens den stadig er i formen. Skær kagen i otte stykker, mens den stadig er i formen.
Løft forsigtigt kageskiverne ud af formen og læg dem på en tallerken, og så er din lækre brownie-lignende chokoladekage klar til at blive serveret.
Du kan servere kagen med flødeskum eller vaniljesauce, hvis du vil, men Ciara siger, at hun foretrækker at spise kagen med en skefuld græsk yoghurt og friske bær.