Den bedste "bedste" æblecrumbleopskrift på BBC Good Food har mere end 400 femstjernede bedømmelser og bruger kun fire simple ingredienser til at lave en lækker dessert.
Ingredienser:
Til fyld:
575 g Bramley-æbler, skrællede, kernefjernede og skåret i skiver på én centimeter tykkelse
To spsk. gyldent rørsukker
Til crumble:
175 g hvedemel
110 g gyldent rørsukker
110 g koldt smør
Fremgangsmåde:
Begynd med at forvarme ovnen til 190 °C, eller 170 °C hvis du har en ovn med varmluft, og forbered din valgte skål.
Kom derefter de skrællede og kernefjernede æbler i en skål sammen med de to spsk. gyldent rørsukker.
Det er vigtigt, at den valgte bageform er mindst fem centimeter dyb og er mellem 20 og 23 cm i størrelse. Sørg for at flade æblerne ud for at forhindre, at for meget crumble falder igennem.
Kom derefter de 175 g hvedemel og 100 g gyldent rørsukker i en skål sammen med et knips salt.
Skær så det kolde smør i skiver og smuldre det ind i melblandingen med fingerspidserne, indtil blandingen ligner brødkrummer.
Alternativt kan denne blanding pulseres i en foodprocessor, og sørg for ikke at blande det for meget, da du stadig skal have nogle små klumper.
Hæld derefter denne blanding over æblerne for at danne en bunke i midten og brug en gaffel til at jævne den ud.
Bag den så i ovnen i 35 minutter, indtil toppen er gylden, og æblet er gennemvarmt.