Bodybuilder bedstemor kommer med klart budskad: Alder er bare et tal

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hun er mor til tre, bedstemor til en og har verdensrekord i styrkeløft.

En rekord-vindende styrkeløfter på en mission for at bevise, at 'alder kun er et tal', har åbnet op om sin inspirerende fitnessrejse. '

Det skriver Mirror

Ninette Longsworth, 55, begyndte først at løfte, da hun var 13 år gammel. Men det var først år senere, at hun besluttede sig for at forfølge en karriere som konkurrencedygtig styrkeløfter – og vinde nationale rekorder.

Begyndte som 13-årig

Nu deler den personlige træner, der elsker at føle sig 'sikker og stærk', sin kærlighed til fitness med sine tusindvis af følgere på sociale medier.

"Jeg begyndte at løfte vægte omkring 13 år gammel, fordi jeg ville følge med mine fire brødre." fortæller hun og fortsætter:

"De udelukkede mig fra deres spil og aktiviteter, fordi jeg var en pige. Jeg ville være lige så hurtig, stærk og god, som de var i de sportsgrene, de dyrkede."

Hun vidste ikke, at det ville udløse en livslang passion.

"At være i træningscenteret fik mig til at føle mig selvsikker og stærk," sagde hun.

Bruger seks timer om ugen på træning

Men Ninette har ikke altid arbejdet i fitnessbranchen, da hun først satte sig for at erobre modeverdenen som designer.

Da hun så blev mere passioneret omkring at løfte vægte, studerede canadieren til personlig træner, og da hendes 24 år lange ægteskab sluttede for omkring fire år siden, sparkede hun sin træning op igen.

Nu bruger bedstemoren omkring seks timer om ugen på at pumpe jern; hun har også nationale rekorder på bagen.

"Jeg har stadig én verdensrekord i min alder og vægtklasse. Verdensrekorden var fra, da jeg var 45 i den Masters-klasse," sagde proffen.

Kombinere passioner

Ninette sælger også fitnesstøj og kombinerer sine to passioner.

Når hun talte om sin succes, understregede fitnessguruen vigtigheden af ​​at passe på dit sind såvel som din krop.

"Jeg tror, ​​at sindet er det mest kraftfulde værktøj, vi har. Hvis du tror på det, kan du opnå det. Jeg praktiserer loven om tiltrækning og lov om antagelse," sagde hun og fortsatte: "Jeg er spirituel og beder dagligt. Jeg stoler altid på min intuition."

Hendes budskab om selvtillid er et, hun jævnligt deler med sine Instagram-følgere – nogle af dem siger, at de ikke tror på Ninettes alder. I et indlæg, der delte side om side billeder af sig selv på 37 og 52 år, sagde den personlige træner, at hun aldrig har følt sig bedre.

Hun tilføjede: "NEJ....efter at du har fået børn er det ikke slut, efter 40 er det ikke slut. Når du har for travlt eller for træt, så smid ikke håndklædet i ringen! Fortsæt. Fortsæt med at arbejde. Stræb at være den bedste version eller DIG hver eneste dag, fordi alder bare er et tal."