Inger Støjberg indlagt: Akut opereret

Kendte

07/06/2024

Foto: Arno Mikkor, Aron Urb, CC BY 2.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/2.0>, via Wikimedia Commons
Foto: Arno Mikkor, Aron Urb, CC BY 2.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/2.0>, via Wikimedia Commons

Skrevet af J. Bøgen

Alt er gået godt, foræller politikeren selv.

Valgkampen til EP-valget på søndag er gået ind i slutspurten, men Danmarksdemokraternes formand, Inger Støjberg, har været nødt til at sætte alle valgaktiviteter på pause.

I et opslag på Facebook skriver hun nemlig, at hun natten til torsdag vågnede med mavesmerter, og at det viste sig at være blindtarmen, der var synderen.

Derfor er hun blevet akut opereret på sygehuset i Aalborg og er nu stadig indlagt, selvom hun dog håber på at blive udskrevet i dag.

Du kan læse hele teksten fra Inger Støjbergs opslag her:

For to år siden fik jeg fjernet en fodlænke, og nu er den så gal igen. I går nat vågnede jeg med godt gammeldags ondt i maven, og jeg kunne godt mærke, at det var lige en anelse værre, end når man har fået spist en dårlig skaldyrsbuffet.

Det var blindtarmen, den var gal med. Så i stedet for bruge dagen i går på at dele pjecer ud i Randers, Silkeborg og Skive, som jeg havde planlagt, så brugte jeg dagen på en akut operation på sygehuset i Aalborg. Operationen er gået rigtig godt, og jeg forventer at blive udskrevet senere i dag.

Som I nok kan regne ud, så har jeg overhovedet ikke tid til at ligge på sygehuset så tæt på valget! Jeg håber derfor at være tilbage på gader og stræder sammen med vores spidskandidat, Kristoffer Storm, igen i morgen, lørdag.

De bedste hilsner Inger - nu uden både fodlænke og blindtarm

Fra redaktionen skal lyde et ønske om god bedring!