Han investerede én million kroner for at ligne Britney Spears: Her er resultatet

Kendte

20/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Bryan Ray er gigantisk fan af Britney Spears. I et interview med Daily Star, hævder han, at han har gennemgået omkring 120 operationer for at komme til at ligne sit idol. Han har desuden brugt næsten en million kroner på operationerne.

Allerede som teenager begyndte Brians fascination af Britney Spears. Efter sigende lignede Bryan sit idol, og da hans mor på et tidspunkt gav ham 25.000 dollars, så han kunne forfine de træk, som han havde tilfælles med superstjernen, så vaer han hooked.

"Jeg har gjort det, siden jeg var 17 - og jeg er ikke færdig endnu. Jeg er et igangværende kunstværk. Når jeg ser mig selv i spejlet, er jeg meget glad. Er jeg perfekt? Absolut ikke," forklarede den selvudnævnte Britney-fan til den britiske tabloid-avis.

Han forklarer desuden, at hans fascination af Britney Spears kun er taget til siden han begyndte at ændre sit udseende. Nu står han klar til at ville ændre sin øjenfarve, selvom det potentielt kan koste ham synet.

Superfanen driver et medicinsk marihuanafirma i Los Angeles. De mange operationer inkluderer blandt andet to næseoperationer, kindimplantater, læbeforstørrelse og et øjenlågsløft.

"Jeg forstår, at folk ikke forstår det. Folk kalder mig mærkelig eller skør. Men jeg tror, ​​at hvis jeg er så åben omkring det, vil stigmatiseringen forsvinde," forklarer Brian Ray.

Ray ved udmærket godt, at det er umuligt at komme til at ligne Britney Spears på en prik. Det er ikke muligt på grund af forskellige ansigtstræk, men det er han helt ok med.

Han er sikker på, at Britney Spears altid vil være en del af hans liv.

"Jeg forstår, at mit ansigt, min symmetri, mine træk og det, jeg har gjort, er at arbejde i samarbejde med plastikkirurger for at se, hvilke egenskaber, der kan ændres på en måde, der er inspireret af Britney, så jeg kan ligne hende mest muligt."

Ifølge Brian Ray har han mødt sit idol flere gange.

Klik ind på hans Instagram-profil og se, om han ligner ;)