Britney Spears amok: Viser 'missen' frem på stranden

Udland

08/10/2022

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Kathrine Frich

Britney Spears har været på stranden og intet er overladt til fantasien

Viser det hele på stranden

Britney Spears har været på stranden uden en travl på kroppen, hvor hun har lavet et lille privat photoshoot og delt det på Instagram. 

Britney er ikke bleg for at vise kroppen frem, som du for eksempel kan læse her, men denne gang er der ikke overlagt noget til fantasien. 

Den populære popsanger fremstår som gud har skabt hende. Det eneste der dækker for de private dele er hjerte-emojis som sangerinden har sat ind for at overholde Instagrams regler om nøgenhed. 

Fans reagerer

Opslaget er lagt op uden nogen beskrivelse og hashtag, så fans har selv skulle digte intentionen bag opslaget. Og som altid er det strømmet ind med kommentarer:

"For helvede... det her ikke, hvad vi mente med, at du skulle være fri," Er der en der skriveri  sin kommentar. Der er også flere der udtrykker deres bekymring blandt andet er der en der skriver: 

"Det her vil ende i en tragedie. Der er noget så åbenlyst galt her."

Andre mener dog at hun bare nyder sin frihed 

"Jeg tror, ​​Britney gør, hvad hun vil, og nogle af jer kan ikke holde det ud. Hun er en 40-årig kvinde, ikke en pige. Hun ved, at der er konsekvenser for hendes handlinger. Jeg tror, ​​hun er ligeglad." skriver en fan i sin kommentar på opslaget.

Britney træner dagen lang

Selvom den 40-årige sangerinde er en kæmpe fan af dansetræning, har hun tidligere forklaret sine følgere, at hendes veltrænede mave kommer fra hendes løbetræning. "Mine mavemuskler kommer kun, når jeg løber, hvilket jeg hader at gøre, men nogen skal jo gøre det," skrev hun på Instagram.

Men det er ikke kun maven, hun træner. Britney fokuserer også stærkt på sin overkrop for at forbedre sin armstyrke. Videoen herunder viser en Britney, der laver vægttræning med håndvægte. Her træner Britney sine triceps og kernemuskler, og hun er ikke bange for at give den gas!