Britneys BOMBE klar til at sprænge: Timberlake og Farrell i panik over kommende afsløringer

Kendte

01/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

I oktober forventes Britney Spears' (41) erindringsbog "The woman in me" at komme på markedet. Mens mange fans venter spændt, vil hendes ekskærester helst stoppe udgivelsen i sidste øjeblik.

I oktober er Britney Spears' længe ventede erindringer, "The Woman In Me", sat til at ramme boghandlernes hylder i USA. Men mens fans venter i spænding, ser det ud til, at nogle af popikonets tidligere flammer, herunder Justin Timberlake og Colin Farrell, er mindre begejstrede.

Begge stjerner har angiveligt sat deres advokater på sagen, frygtende for, hvad Spears kan afsløre om deres tidligere forhold.

Ifølge en artikel i den britiske avis The Sun, har et advokatteam, der repræsenterer både Timberlake og Farrell, truet med retssager, hvis Spears deler intime detaljer om de to mænd i sin bog.

Men truslerne stopper ikke her.

Advokaterne har også krævet at få lov til at gennemlæse bogen før udgivelse og har insisteret på at fjerne bestemte afsnit. Denne juridiske indgriben har angiveligt forsinket bogens udgivelse med fire måneder.

Spears og Timberlake, der begge startede deres karrierer i "The Mickey Mouse Club", var et af de mest omtalte par i slutningen af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne. Efter deres brud blev Spears set i selskab med skuespilleren Colin Farrell, selvom Farrell altid har benægtet et officielt forhold til sangerinden.

Selvom de saftige detaljer om Spears' forhold til de to mænd nu muligvis forbliver hemmelige, kan fans stadig forvente en række andre afsløringer i bogen.

Spears selv har teaset udgivelsen på sin Instagram-konto, hvor hun skrev: "Den kommer. Min historie. På mine betingelser. Er I klar?"

Hvorvidt bogen udkommer på dansk er endnu usikkert.