Skulle egentlig bare aflives: Du gætter aldrig, hvem hun er blevet mor til

Kæledyr

01/4/23 | 05:03

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Planen var, at Ginger skulle aflives ved lægen inden hun blev adopteret. Hvad der skete derefter virker helt utroligt

Susan driver en klinik, der tager forladte hunde og katte ind og plejer dem med fokus på at de skal ud, sunde og raske, til andre familier, der kan få glæde af dem.

Ginger var en af de hunde Susan tog til sig, da hun i 2018 adopterede den orangefarvede pitbull. Planen var egentlig, at Ginger skulle aflives, men Susan så en anden udvej.

Stolt mor

Det viste sig efter adoptionen, at Ginger ventede et kuld unger. Det endte med, at Ginger blev mor til ni små hundehvalpe, der alle fandt et trygt og kærligt hjem efter at Ginger og Susan havde taget sig kærligt af dem.

Ifølge Susan var Ginger den fødte mor, der gjorde, hvad hun kunne for, at hendes kuld skulle føle sig sikre og trygge hele tiden.

Stadig skruk

Selvom Ginger ikke fik flere hvalpe var hendes rolle som mor ikke overstået. Tværtimod.

Susan og hendes klinik fik nemlig killinger ind med jævne mellemrum. Og det var noget Ginger kunne forholde sig til. Hunden fandt i al fald hver gang sine moderlige instinkter frem og hjalp Susan med at beskytte de små killinger, bl.a. ved at give dem die. I alt blev det til over 50 killinger, der var blevet plejet af Ginger.

Det er et hundeliv at være en baggårdskat

I slutningen af december kom katten Harry til klinikken. Harry spiste ikke og det var registreret at katten var vild og utæmmet. Den hvæssede, hvis man kom for tæt på den og blev separeret fra de andre katte i klinikken.

Mor Ginger gav dog aldrig op på den lille kat. Ved langsomt og tålmodigt at møde Harry og give ham plads fik Ginger vundet kattens tillid, der stille og rolig blev mere og mere tryg ved den store hunhund indtil den en dag sprang op og puttede sig helt ind til Ginger, omsvøbt i hundens hengivenhed.

Dette bånd skulle ende med at blive et vendepunkt for Harry, der åbnede sig mere og mere op overfor Susan, som til sidst endte med selv at adoptere sin hunds kattebarn.