En dag i kælegris og hendes menneskemors liv: Se uimodståelig video

Kæledyr

01/4/23 | 08:10

Screenshot: Facebook @TheDodo
Screenshot: Facebook @TheDodo

Skrevet af Emil B.

Man siger, at hunden er mennesket bedste ven. Men i det her tilfælde er grisen hendes allerbedste ven, og det er der kommet denne enormt søde video ud af.

Kælegrisens dag

I videoen ser vi, hvordan kælegrisen starter med at vække hendes mor op som et lille barn allerede kl. 6 om morgenen.

Hun spørger så kælegrisen, om den har sovet godt, hvortil den svarer: "Ja." Moren, der tydeligvis er træt, spørger kælegrisen, om den har lyst til at komme tilbage i sengen. Til det svarer den dog: "Nej."

Og så må moren jo stå op med den, og kælegrisen skriger i vilden sky, hvilket hun ved betyder, at den er sulten.

Hun mader den og går derefter en tur med den ude i det fri. Den siger hej til de andre hundevenner, og derefter er det tid til et bad. Og det hader den virkelig og skriger for at hurtigst muligt komme igennem badet.

Besat af isterninger

Kælegrisens mor skal så arbejde, og den forsøger alt det den kan at få hendes opmærksomhed i mens. Og en gang i mellem går det også. Gentagne gange samler hun kælegrisen op og svinger den rundt, som den tydeligvis elsker.

Om eftermiddagen tager hun den med ud for at købe kaffe. Og til Merlin, kælegrisen? Af en eller anden grund er kælegrisen besat af isterninger, og det får den så også, når den er med sin mor ude for at hente drik til resten af arbejdsdagen.

Efter en "hård" arbejdsdag for Merlin er det tid til at lege. Og i dag står legen på at tage ind til rotterne. Og den har selv lært at åbne døren ind til buret, så det gør den for at kunne lege mede sine legekammerater.

Om aftenen er det så tid til afslapning med kælegrisemoren. Og det nyder både den og hende tydeligvis.