Lillebrorhund irriterer storebror i dagens sjoveste video

Kæledyr

21/10/2023

Screenshot: TikTok @beagleskiko
Screenshot: TikTok @beagleskiko

Skrevet af Emil B.

Det er ikke kun "menneskesøskende", der kan gå hinanden på nerverne. Det gælder i den grad også for "hundesøskende", og i denne video eskalerer det mellem to beagles og giver et smil på læben.

De er begge unge beagler - og alligevel så forskellige. Mens den to-årige Koko helst vil lege hele dagen, er den fire-årige Kiki betydeligt mere afslappet.

Uheldigvis har Koko ofte brug for en legekammerat. For nylig spredte hundene godt humør på TikTok takket være deres skænderier.

I den tilhørende video kan man se Koko løbe vildt frem og tilbage, mens hendes artsfælle står fast på sofaen. Hver gang Koko kommer for tæt på, knurrer Kiki irriteret og gør et par gange.

Men den yngre pelsede bliver ikke skræmt, og fortsætter med at drille sin partner muntert.

Så sker det: Koko løber væk og ser ud til at have givet op. Men lige i det øjeblik giver Kiki den gas og sprinter som lynet efter hende.

Den tredje person, der griner, er Klaudia, ejeren af ​​dyrene, der glæder sig over de to hundes indsats.

Vidt forskellige hunde

Også på TikTok nyder titusinder af brugere materialet.

I en samtale med Newsweek delte briten, der bor nær London med sine firbenede venner, nogle anekdoter:

"De elsker hinanden meget, men har helt forskellige personligheder. Kiki kan lide at sove hele dagen, lade sig kæle og slappe af. I mellemtiden er Koko super energisk og vil lege hele dagen," sagde hundevennen.

Kokos taktik er at drille sin søster så meget, indtil hun endelig giver op og leger med hende. Ikke kun hundene drager fordel af denne strategi, men også TikTok-publikummet.

For Kiki og Koko ikke er engangsfænomener. Således følger intet mindre end 327.000 tilhængere hundene på deres konto, og for deres sjove videoer har de nu fået godt 16,9 millioner likes.