Hund fanget i ostebeholder flere dage: Så kom bamhjertige samaritanerne til undsætning

Kæledyr

15/10/2023

Foto: Facebook @TheLastStopAnimalRescueandSanctuary
Foto: Facebook @TheLastStopAnimalRescueandSanctuary

Skrevet af Emil B.

En uheldig hund løb rundt i hele tre dage med en plastikbeholder til osteboller på hovedet! Heldigvis opdagede en medfølende dyreven den stakkels firbenede ven lige i tide.

Hunden, som blev kaldt "Ostebold" på grund af sin usædvanlige oplevelse, blev fundet og bragt til redning hos "The Last Stop Animal Rescue and Sanctuary" i Carleton, Michigan, USA, efter anbefaling fra Kim Broman Canales, der fandt hunden.

Tom og Sue Walsh, ejerne af redningsstationen, greb hurtigt ind og befriede den nødlidende hund fra den uheldige situation.

Hunden, en blanding af en Pyrenæerhund og en tysk schæfer, havde desværre kæmpet for at trække vejret og havde ikke haft mulighed for at spise eller drikke i flere dage. Den var underernæret, plaget af lopper og muligvis også orme samt en kulilteforgiftning.

Efter at være blevet befriet, fik "Ostebold" den nødvendige pleje og medicinske opmærksomhed.

Han er nu på vej til at komme sig takket være dedikerede dyrlæger. Selvom hans oplevelse var tragisk, har "Ostebold" fået en chance for et nyt liv fyldt med omsorg og opmærksomhed.

Det hjalp også, at fællesskabet stillede op og donerede midler til at dække udgifterne til hans kastration, vacciner, loppe/flåtmedicin, mikrochip og eventuelle yderligere medicinske behov. "Ostebold" vil snart være helt frisk og klar til at finde et nyt, kærligt hjem.

Selvom han bar rundt på en ostebold-beholder på hovedet i flere dage, vil "Ostebold" nu kunne nyde en lys fremtid med omsorgsfulde mennesker og uden uønskede hovedbeklædninger. Historien om "Ostebold" minder os om betydningen af medfølelse og solidaritet i vores forhold til dyr.

Opslag på Facebook

Kommentarsporet under opslaget vidnede også om, hvor taknemmelig andre er for denne "redning"

En skrev: "Tak til jer ALLE for at hjælpe denne stakkel! Det ville helt sikkert ikke have klaret sig uden din hjælp! 🙏💕"

En anden skrev: "Utroligt, at Chester var i stand til at overleve den prøvelse. Tak til Last Stop Animal Rescue and Sanctuary for alt hvad I gjorde for at hjælpe ham. Han ligner sådan en blid kæmpe. Jeg håber han finder et dejligt kærligt hjem. Han fortjener det. 💙🙏🏻🏠🐾"

Facebook @TheLastStopAnimalRescueandSanctuary