Kvinde spotter uventet billede på Google Maps: Denne søde detalje gav hende tårer i øjnene

Kæledyr

10/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det havde hun ikke forventet at skulle se igen.

At sige farvel til et kæledyr er ødelæggende - men at vide, at de ikke længere har smerter, gør det nemmere at håndtere.

Det skriver Mirror

Men en kvindes hjertesorg vendte tilbage efter at have set sin afdøde hund slappe af på sin veranda på Google Maps et år efter at han døde.

Ser død hund

Selvom hun siger, at det fik hende til at smile satte det også gang i hendes sorg og efterlod hende kæmpende for at komme over sit tab for anden gang.

Kvinden valgte at dele sin historie på det sociale medie Reddit.

"Jeg fangede min hund hvilende i hovedindgangen til mit hus på Google Maps. Det er over et år siden, han døde," skriver hun i sit opslag og fortsætter:

"Jeg gispede, da jeg så ham og fældede en tåre af lykke. Men det var bittersødt. Det er et smukt øjeblik fanget af Google."

Holder stadig vagt

Mens de fleste brugere delte deres sympati med kvinden, roste andre Google Maps for at have 'udødeliggjort' ham i 'den virkelige verden'.

I en kommentar til hendes indlæg sagde en bruger: "Han beskytter stadig."

En anden bruger tilføjede: "Jeg er ked af dit tab. At se sådan noget er så bittersødt."

En tredje bruger sagde: "Mine tre hunde - hvoraf to er døde for nylig - hygger sig uden for min dør på Google Maps. Jeg elsker det."

Endnu en bruger tilføjede: "Beklager dit tab! Det her må have været fantastisk at støde på."

Se verden med Google maps

Google Maps blev lanceret i februar 2005 som en "ny løsning til at hjælpe folk med at komme fra punkt A til punkt B".

Det bruges nu af mere end en milliard mennesker over hele verden hver måned. De planlægger tilfældigt biler til at komme rundt, muligvis for at beskytte mod folk der ellers vil udføre stunts, når de er på rute, og opdatere deres satellitbilleder hvert til tredje år.

Senest annoncerede Google sin Live View, som hjælper brugere med bedre at navigere i verden omkring dem ved at give dem pile og anvisninger tydeligt overlejret på deres kort.

En Google Maps-erklæring lyder:

"Vi lancerede Google Maps som en nyttig måde at hjælpe folk med at komme rundt på. Efterhånden som vi har tilføjet funktioner og muligheder, har Google Maps udviklet sig til meget mere end et websted, der giver dig sving-for-sving-vejledninger. I dag er det en gateway til at udforske verden - både digitalt og i det virkelige liv, til fods eller i bil, via offentlig transport eller en kørestol. Verden ændrer sig konstant, og det samme er måden, vi kommer rundt på i den. Og som den gør, vil Google Maps være der hvert trin på vejen og bygge nye værktøjer, der hjælper dig med at navigere, udforske og få tingene gjort, uanset hvor du er."