Hunden bliver ved at begrave ting i haven - da ejeren undersøger sagen, går hunden "i panik"

Kæledyr

24/02/2024

Kilde: @imsophieogrady
Foto: TikTok

Skrevet af Emil B.

I Tik-Tok video, der netop nu florer, opdager en kvinde, at hendes hund jævnligt begraver ting i haven. En dag beslutter hun sig så for at følge efter sin hund.

I Tik-Tok video, der netop nu florer, opdager en kvinde, at hendes hund jævnligt begraver ting i haven.

En dag tog hun derfor affære og fulgte efter sin logrende ven.

I videoen følger ejeren efter hendes hund hele vejen ud i skoven. Her graver ejeren ivrigt i jorden for at finde ud af det, mens hendes hun står bag hendre, undrende over scenen.

For sjov siger hun, at hendes hund panikker i baggrunden, sandsynligvis bekymret over, hvad dens ejer måtte finde.

Det finder hun

Ejeren bliver usikker på, om det rent faktisk er her, den har begravet sin skat, men finder så endelig "skatten": et lækkert stykke pizza, godt med "jorddressing" ovenpå.

Ejeren konfronterer sin hund med pizzaen, og en flov hund kigger skiftevis på sin ejer og væk. Heldigvis giver ejeren hunden pizzaen tilbage.

Folk virkelig begejstrede

På hendes Tik-Tok side har folk givet deres sjove reaktioner. En skriver: "Det er så den kan få mere smag". En anden deler også sin stærk humoristisk kommentar: "Jeg vil gerne plante et pizzatræ her."

Nogle er dog også sure fx skriver en: "Hvorfor invaderer du hende privatliv på denne her måde". Sophie svarer: "Jeg ville være sikker på, det ikke var en menneskeben." 

Hvorfor graver hunde ting ned i haven?

Selvom det kan virkelig underligt at grave et stykke pizza ned i haven, så er det kun naturligt, at hunden gør det.

Faktisk var det før i tiden et spørgsmål om overlevelse for hunden at grave mad eller andet ned i skoven: "Selvom hunden ved, at maden i hans skål vil blive fyldt op, og han ikke behøver at bekymre sig om, hvor hans næste måltid kommer fra, råder det nedarvede instinkt den til at begrave mad," lyder det fra dyrlægerne Dr. Ryan Llera og Dr. Lynn Buzhardt i en artikel for VCA.