Hundeejer tager sin hund til frisøren: Resultatet var langt mere skræmmende end forventet

Kæledyr

15/3/23 | 17:39

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Kathrine Frich

Du kan se billedet af resultatet i artiklen.

Der er ikke noget mere givende end at tage din elskede hund med på en tur til hundefrisøren. Men selvom det er tilfredsstillende at se dine kæledyr helt nytrimmet, er det ikke altid en succesoplevelse for hundeejere.

Det skriver Daily Star

En hundeejere blev så forfærdet efter hundens tur til frisør at personen delte det på Reddit.

Her hævede brugeren, der havde lavet opslaget, at deres bløde hund var vendt tilbage med en uhyggelig makeover, som næsten mindende dem om klovnen Pennywise fra filmen IT. Længere nede i artiklen, kan du selv se billedet, og vurderer om hundeejeren har ret. 

Ligner uhyggelig klovn

Brugeren delte to billeder af hunden. Det første, hvor man kan se en blød hund fuld af pels. Men på det næste billede ses det elskede familiekæledyr barberet ned til huden på grund af, at hundens pels er ekstremt sammenfiltret. Og den eneste pels tilbage var omkring hvalpens hoved, hvilket gav den en meget interessant "frisure".

Nogle få brugere var hurtige til at sammenligne hunden med skurken fra Stephen Kings romanen, der efterfølgende blev filmatiseret.

En sagde: "Ser ud som Pennywise,"

mens en anden var enig: "Pennywise the Dog."

Ejerens egen skyld

I mellemtiden sagde hundeelskere på Reddit, at det var ejerens skyld, at deres hund nu ligner klovnen.

En bruger skrev: "Hundefrisørs ægtefælle her. Jeg hører rædselshistorier om Doodles mindst to gange om dagen. Tilsyneladende er 1 ud af hver 5-10 så sammenfiltret under toppelsen at de skal barberes ned."

En anden kommenterede: "Tidligere groomer her. Denne tråd er DÅRLIG. Jeg har aldrig mødt så mange mennesker i benægtelse og ude af stand til at forstå, at du er nødt til at børste en hund, der ikke fælder, ellers ender du med en forbandet barbering." De konkluderede: "At fjerne den matterede pels er en meget anstrengende proces for både hunden og trimmeren. Det kan tage op til 4 timer at dematere en hund. Nogle gange længere."

Foto: Reddit

Foto: Reddit