Da hunden Charlie blev konfronteret med kattekillinger, måtte deres ejer træffe en lynhurtig beslutning

Kæledyr

12/08/2023

Skrevet af Magnus Møller

Det kan være en udfordring for en hund. Da golden retrieveren Charlie blev konfronteret med fire kattekillinger af sine ejere, lod hundens reaktion ikke vente på sig. Derefter måtte ejerne træffe en hurtig beslutning.

Når hundeejere beslutter sig for at få en eller flere katte, ved de, at det kan blive en temmelig hård omgang. Der er en grund til, at man snakker om at man kan 'leve som hund og kat', hvis man ikke kan enes. De to dyr kan hurtigt blive ærkefjender.

Da Charlies ejere besluttede sig for at tage risikoen i oktober 2022, filmede de de første møder mellem dyrene. I juni 2023 offentliggjorde de så videoen på TikTok, og den tog det sociale medie med storm.

I klippet (se nedenfor) virker Charlie først usikker. Først snuser han til en af killingerne, og så ser han lidt forvirret ud.

Men det bliver hurtigt klart: Golden Retrieveren forelskede sig allerede i de søde poteaftryk den første dag. Derefter kunne ejerne tage en meget hurtig beslutning.

"Vi besluttede os for at beholde dem alle sammen, fordi de er så tæt forbundet med hinanden og vores hund Charlie," fortalte canadierne i en samtale med Newsweek.

Det amerikanske magasin bemærkede parret og deres kæledyr, fordi deres TikTok-video havde fået mere end fire millioner visninger. "Reaktionen på de sociale medier var temmelig vild," sagde parret.

De troede ikke dengang, at det kunne blive så stort. Og de havde store usikkerheder inden de satte de to sammen. Charlie kunne nemlig nogle gange være lidt voldsom.

Lykkeligvis viste Golden Retrieveren sin blide side fra første øjeblik. Så han og kattene kunne blive bedste venner.

"Det var virkelig en glædelig overraskelse at se, hvordan Charlie og killingerne blev så hurtigt fortrolige med hinanden," tilføjede ejerne. "Vi tror virkelig, at der er en særlig forbindelse mellem dem, og det er fantastisk at se, hvor godt de trives sammen."

Det tog ikke lang tid, før Charlie og killingerne begyndte at lege sammen og udforske deres omgivelser side om side. Ejeren bemærkede, at Charlie var meget tålmodig med de legesyge små katte, og han virkede til at nyde hvert øjeblik i deres selskab.

Historien om Charlie og killingerne spredte sig som en steppebrand på sociale medier, og mange mennesker blev rørt af den unikke forbindelse mellem forskellige dyrearter. Flere brugere udtrykte deres beundring for ejernes beslutning om at beholde dem alle sammen og lade kærligheden blomstre.