Hun hørte gråd fra rørene i kælderen: Det hun fandt, chokerede hende

Kæledyr

17/06/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Da forfatteren til en TikTok-kanal slukkede for hendes hjemmeklimaanlæg, havde hun nok ingen anelse om, hvad der ville ske. Pludselig kunne hun høre nogle hjerteskærende lyde fra rørene i kælderen.

https://svetkreativity.cz/mala-kotata-uveznena-nad-sklepnim-krbem/

Kass havde netop slukket for sit klimaanlæg, da hun hørte en klagelyd. Det kom et sted fra de udvendige rør. Det lød som om, der var nogen, der havde problemer.

Sammen med sin partner besluttede hun sig for at løse problemet. Finde ud af, hvad der var galt.

Hun undersøgte området omkring sit klimaanlæg, og da hun kiggede ind i rørsystemet, så hun først kun en kat. Det var dog ikke den, der lavede alt larmen. Da gik det op for Kass, at der måtte være killinger inde i rørene.

Senere placerede Kass derfor nogle kattegodbidder lidt væk fra indgangen til rørene og lod dyrene finde deres egen vej ud.

Der gik ikke lang tid før en modig killing besluttede sig for at udforske maden. Det blev efterfulgt af en anden.

"Dette er den bedste dag i mit liv!" fortalte Kass på TikTok. "Sker dette virkelig lige nu?"

Senere forklarede hun, at hun vidste, at killingerne var i sikkerhed sammen med deres mor inde i rørene. Derfor gik hun i seng med tanken om at udarbejde en detaljeret redningsplan om morgenen.

Det er trods alt klogere at sove på det. Desværre gik de næste forsøg ikke så glat. Om morgenen hørte hun nemlig en helt anderledes slags gråd.

"En kvinde fra det lokale dyreinternat bor i samme hus. Så jeg skrev til hende og spurgte, om hun havde nogle fælder, der ikke ville skade kattene." Derefter placerede Kass nogle kattegodbidder i en transportkasse og efterlod den ved rørene, men killingerne var væk.

Alligevel kunne hun stadig høre klagelydene.

"Det var højt og kom inde fra rørene, men vi kunne ikke se katten." Da indså hun, at rørene førte hen til hendes kælders skorsten. Da hun gik ned med sin familie, var det klart. Killingen var fanget i skorstenen.

"Den har helt sikkert været der i mindst to dage," fortalte Kass i en anden video. "Så jeg prøvede at få den ud så hurtigt som muligt."

Til sidst lykkedes det.

”Da den først var udenfor, holdt den op med at klynke. Vi gav den noget mad, den var meget sulten. Det var da, vi indså, at netop denne killing var kilden til den klynken, vi hørte tidligere.'

Katten blev undersøgt hos dyrlægen. Her viste det sig, at den var helt rask.

Den var omkring 5 uger gammel, og blev adopteret af familien. De kaldte den for Murph. Især er den blevet glad for sin "far" , der trak ham ud af pipelinen.

Kass ved ikke, hvor moderen og resten af ​​killingerne blev af.