Han ville fri til kæresten: Så gik hunden helt amok

Kæledyr

21/06/2023

Skrevet af Redaktionen

Selvom de fleste familier betragter deres hunde som en uadskillelig del af familien, så er der alligevel noget helt specielt ved hunden i denne video. Du kan nok ikke se den uden at trække på smilebåndet.

De fleste familier anser deres hunde som en del af familien, og selvfølgelig skal hunden også tage lige del i familiens sorger og glæder.

Denne golden retriever får i hvert fald fejret det glædelige øjeblik på behørig vis.

Videoen er gået viralt på grund af hundens reaktion på det frieri, som manden forsøger at fange på en video. Meningen var selvfølgelig, at videoen skulle være et minde for livet. Et smukt frieri på stranden, men i stedet ender videoen med at blive meget mere.

Selvom videoen er delt på en side, der har brugernavnet 'dogsofinstagram', så krediteres en anden Instagram-bruger for videoen.

Den bedårende golden retriever hedder tilsyneladende Sonny, og med en billedtekst, der understreger, at den glade hund slet ikke kan være i sig selv af begejstring for frieriet.

Sonny begynder slet at ret at løbe frem og tilbage på stranden i ren fornøjelse, og frieriet får en lidt anden stemning, end der nok først var planlagt.

Se den skønne video lige nedenfor.

Siden videoen er blevet delt har den fået mere end en million visninger og adskillige kommentarer.

Langt de fleste kommentarer handler om, hvor meget Sonny stjæler showet under frieriet.

Der er ingen oplysninger om, hvordan frieriet rent faktisk endte.