Pensionist fik en kat foræret: Det blev hans redning

Kæledyr

09/12/2022

Foto: Privat
Foto: Privat

Skrevet af Redaktionen

En 84-årig mand fik en kat foræret af en ven. I dag kan han takke katten, Fluffy, for at han er i live

Ron Williams er 84 år gammel. Derfor kommer han ikke så let rundt, som han tidligere har gjort. Af denne årsag er han afhængig af sin livsalarm og mobiltelefon, hvis han skulle komme i problemer.

Den tidligere soldat bor alene i Michigan i USA sammen med sin kat Fluffy. Katten fik han foræret af en ven, der mente, at han godt kunne trænge til lidt selskab.

Jeg kiggede på ham og jeg blev forelsket i ham," sagde Ron til FOX 4.

Fluffy endte dog med at blive meget mere end blot et kæledyr for Ron. Katten endte med at redde Rons liv, da han en dag faldt, da han kom ud af bruseren.

Da han trådte ud fra bruseren, gled han og landede i en position, der gjorde, at han hverken kunne bevæge sig eller rejse sig. Han havde hverken sin livsalarm eller sin mobiltelefon inden for rækkevidde. Derfor lå han på sit badeværelsesgulv i 16 timer.

"Min arm sad fast under mig, og timerne blev ved med at gå," forklarede den 84-årige mand.

Soldaten havde ikke andet valg, end at blive liggende på gulvet, hvor han blot kunne håbe på, at nogen ville finde ham, før det var for sent. Heldigvis viste det sig, at han havde en klog kat.

Fra det øjeblik, hvor Ron fik Fluffy foræret, har han brugt sine dage på at tale med katten. Det viste sig at være en god idé, da han havde brug for hjælp.

"Når telefonen ringede, sagde jeg altid 'ring-a-ding'," lød det fra Ron til FOX 4.

Tilsyneladende tog katten ved lære, og fandt ud af, hvad disse ord betød. Katten forstod, at når Ron sagde disse ord, samlede han sin telefon op. Da Ron følte, at alt håb var ude, forsøgte han at få Fluffy til at hjælpe.

"Jeg sagde: 'ring-a-ding Fluffy. Du er mit eneste håb'. Og det var han," sagde Ron.

Efter at have hørt, at Ron sagde de tre magiske ord, forstod Fluffy straks ved det handlede om. Hun forlod badeværelset og kort efter vendte hun tilbage med hans mobiltelefon, så han kunne ringe efter hjælp.

"Det var ikke engang fem minutter senere, at jeg kunne mærke, at noget ramte min hånd. Og jeg er her på grund af det. Jeg har genoplevet det en million gange. Hvad hvis han ikke havde været derinde med mig? Jeg ville være død i dag," sagde en tydeligt berørt Ron.

Takket være sit kæledyr, slap Ron fra uheldet med få mindre skader. Efterfølgende har de to fået et endnu tættere bånd, end de havde før.

"Han er min helt, og vil han altid være. Han vil aldrig komme uden mig, før jeg dør," rundede Ron af, da han talte med FOX 4.