Golden Retriever går viralt udelukkende fordi den er underlig

Kæledyr

25/01/2023

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Redaktionen

Nogle gange kan det være sødt at være underlig. Og det er netop, hvad denne golden retriever er. Den er så tilpas underlig, at man ikke kan lade være med at holde af den. Se videoen længere nede.

Har du en dårlig dag, så vil denne video helt sikkert muntre dig op. Sådan er det ofte med videoer af kæledyr, og måske netop derfor er kæledyrsvideoer ofte så populære.

Når du se denne video, så bør dit humør være steget flere grader, for hunden i videoen er så tilpas anderledes, at den kun kan få dig til at trække på smilebåndet.

Det er der i hvert fald mange andre der har gjort.

Næsten 25.000 brugere på Instagram har kommenteret på videoen, og de fleste kommentarer er gentagelse af ovenstående. De bliver simpelthen i godt humør af at se videoen.

Videoen starter med en kort tekst, der lyder: "Min hund og nogle af hendes særheder."

Derefter fortsætter videoen med at vise en Golden Retriever ved navn Sunday, der ikke fanger noget, medmindre det er mad. Den er bange for en udstoppet bamse, men jagter en kat. Den kan ikke komme ind i en bil, men på en eller anden måde formår den at hoppe op på en seng. Og den gider ikke hente ting, medmindre det foregår i vand.

Se videoen og grin for dig selv.