Frustreret kvinde nået bristepunkt: Katte bliver ved med at bruge hendes have som kattebakke

Kæledyr

19/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvindel er rasende på sin nabo, fordi deres katte bliver ved med at komme ind i hendes have for at lave nummer to, og hun skal rydde op efter rodet, hvilket virkelig vender sig i hendes mave.

I et opslag på Mumsnet skrev hun: "Mine nabos katte bruger min have som en toilet. Jeg er træt af at skulle håndtere det. Oven på plantepotter, i min grøntsagsbed, osv. De gør ingen forsøg på at begrave det, så det ligger der stinkende, indtil jeg samler det op. Det vender virkelig min mave og ødelægger min glæde ved min have hver dag.

Og hun fortsatte: "Jeg ved, de ikke kan holdes ude eller trænes til det. Jeg ville aldrig ønske at skade dem – de er jo bare katte! Jeg vil bare gerne have en anerkendelse fra naboen af, at deres valg om at have udendørs katte forårsager dette. Jeg spurgte, om de ville være villige til at tage deres tørn med at håndtere det, og fik at vide nej, at katte begraver det. Og derfor kan du ikke engang se, hvor det er, fordi nogle gør det (deres gør ikke), og det er derfor, de ikke holder dem inde. De ønsker nemlig ikke at håndtere kattebakken (de var oprindeligt indekatte)."

Støttende brugere til undsætning

Kommentarerne på indlægget var for det meste på kvindens side, og mange af dem antydede, at hendes naboer var forkert på den ved at forvente, at hun skulle rydde op efter deres katte. Andre katteejere fordømte også adfærden, da de sagde, at de aktivt havde tilbudt at hjælpe deres naboer med at rydde op efter deres katte, hvis de forårsagede rod.

En person skrev så, hvad hun kunne gøre: "Kast det over i hendes have, hvis hun er ligeglad. Hun kan rydde op, siden det ikke er nogen stor sag. Hvad angår katteafskrækker og haveslange med bevægelsesaktiveret sprinkler, er det godt."

En anden sagde: "Guud, jeg har altid sagt til mine naboer, at er det eventuelle problemer med min katte, skal de råbe op, og jeg vil ordne det. Det er virkelig uhøfligt!"