57-årige David var klinisk død: Dette oplevede han på "den anden side"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad tror du, der sker, når livet slutter?

David havde fået en alvorlig blodforgiftning sammen med en lungeinfektion. Det endte med at tage livet af ham. Han blev imidlertid genoplivet, og kan nu fortælle om sine oplevelser fra den anden side.

David fortalte medierne, at da han åbnede øjnene, så han en smuk fløjsagtig himmel.

Der var helt klart, ikke en sky på himlen, og den var uendelig.

David mødte to væsener, der viste sig at være hans guider til livet efter døden. Han følte imidlertid, at han havde kendt dem altid. De førte ham til et smukt gyldent lys, hvor han så mange engle.

Han vidste med det samme, at han måtte være i himlen. Efter en kort gåtur førte de ham til en farverig bar, hvilket var et meget usædvanligt sted for ham. Der var ingen alkohol, kun smukke farverige flasker.

Ingen tyngdekraft

Davids sidste etape var at gå ind i en hvid skyskraber lavet af marmor. Han følte ingen tyngdekraft, når han gik. Som om hans fødder ikke rørte ved jorden.

Det så ud som om, han svævede og samtidig gik. De væsner, som David mødte, opførte sig venligt og hjælpsomt. Men det bedste ved det hele var den rene luft, som han inhalerede dybt, og som beroligede ham meget.

Efter to måneder i koma kom David til sig selv. Da han kom tilbage til den virkelige verden, fortalte han alle, at han havde haft en åbenbaring.

"Jeg vendte tilbage med fuldstændig tilgivelse til enhver, der nogensinde havde gjort noget dårligt mod mig. Jeg tror, ​​at man bogstaveligt talt skal dø for at forstå alle disse ting og al religion," har han fortalt.

Svarer på internettets spørgsmål

Efter at have kommet sig oprettede David Hanzel en kanal på TikTok.

Her begyndte han at dele sine indtryk fra sin tid i livet efter døden.

Mange mennesker kontakter ham og har forskellige spørgsmål om livet efter døden. David reagerer næsten på alt, og går også til den kritik, som han møder, med hovedet højt hævet.

Som han selv siger, overskred det, han så på den anden side, alle hans forventninger. Bare det faktum, at han havde mulighed for at vende tilbage til livet, har givet ham store håb for fremtiden.

Se David svare på et kritisk spørgsmål nedenfor: