Vandt 250.000 kroner i Klasselotteriet: Vil bruge dem på at opfylde svigerfars største ønske

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er godt nok en sød tanke!

Stemningen er høj hos 49-årige Claus Madsen og hans kone hjemme i Holstebro. De er nemlig godt i gang med at planlægge et stort sommerbryllup efter alle kunstens regler - selvom de allerede er gift.

Derfor var det særdeles velkomment, da Claus Madsen for nyligt modtog en sms, hvor der stod, at han havde vundet et større beløb i Klasselotteriet.

”Jeg troede jo ikke på det i første omgang, og fruen troede heller ikke på det, men det viste sig jo at være rigtigt. Og nu går der penge ind på fredag. En kvart million!” siger Claus Madsen og griner hjerteligt.

”Det er godt nok 265.685 kroner, men vi siger bare ’en kvart million’, det er nemmere,” griner Claus Madsen, før han skynder sig at rette sig selv. For ordet ’bare’ passer i virkeligheden slet ikke ind i den sammenhæng, synes han.

”Vi siger ’bare’, men der er ikke noget ’bare’ over at vinde en kvart million. Det er en stor ting for os,” fortæller han.

Rigtig, hvid brudekjole

Det kommende bryllup er en stor ting – og her kommer gevinsten fra Klasselotteriet til sin ret.

Claus og konen har allerede været gift i 10 år efterhånden, men dengang var det en mere afdæmpet fest uden det store hurlumhej – det er der mere råd til at råde bod på nu.

”Sidste gang lavede vi et surprise-bryllup for vennerne, hvor viceborgmesteren kom ud for at vie os, men vi har hele tiden snakket om, at det kunne være sjovt at have et rigtigt kirkebryllup, hvor hun er i en rigtig, hvid brudekjole, så nu har vi besluttet, at vi tager den i kirken også.” siger han.

Det er dog ikke kun brudeparret, der ser frem til det ’rigtige’ bryllup: Brudens far glæder sig mindst lige så meget.

Nu kan han nemlig endelig få lov til at gøre noget, han altid har drømt om.

”Ja, hendes far skal have opfyldt sit store ønske om at føre sin datter op ad kirkegulvet,” siger Claus Madsen.

Der bliver nok skejet lidt ekstra ud

Brylluppet har været planlagt længe, men med en ekstra ”kvart million” på bankbogen, så kan det godt være, at der bliver skejet lidt ekstra ud.

”Ja, hvis vi lige får lyst til at smide noget ekstra underholdning ind, så gør vi da bare det,” siger Claus og nævner så selv et helt oplagt sted at øge budgettet: Morgengaven, som han endnu ikke har fået købt til sin brud.

”Ja, jeg skal snart ud for at købe en morgengave, og nu kan det da godt være, at gaven bliver lidt større, end den ellers skulle have været. Men jeg siger altså ikke her, hvad det bliver, for min kone læser jo nok med,” griner han.

Og skulle der så være penge til overs, så har parret en god idé, der kan give plads til endnu højere stemning i hjemme i Holstebro.

”Vi vil også godt have lavet loft til kip, det har vi snakket om i nogle år nu, så det kommer en del af pengene nok til at gå til,” siger han.