Han sendte en skive ost med posten: Hvad tror du, der skete?

Udland

29/04/2024

Foto: Screenshot, @tomandthat / TikTok
Foto: Screenshot, @tomandthat / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Hvad man dog ikke gør i videnskabens navn ...

Har du nogensinde undret dig over, hvad der ville ske, hvis du sendte dig selv en skive ost med posten?

Nå, for at være helt ærlig, det har jeg heller ikke, men jeg vil ikke benægte, at jeg bestemt er nysgerrig for at finde ud af det nu.

Heldigvis har en fyr udført det bizarre eksperiment, så vi ikke behøver det, efter at have sendt sig selv en skive af den mest plastikagtigt udseende ost uden kuvert eller emballage - simpelthen indpakket i plastfolie med et Royal Mail-frimærke.

Men resultaterne kan overraske dig.

Eksperimentet

Tom Davies gik på TikTok for at dele sin seneste opdagelse med sine følgere og skrev til den korte video: "Det er et absolut mirakel inden for moderne videnskab."

I videoen begyndte Tom: "Jeg sendte mig selv denne skive ost med posten. For det første for at redde regnskoven ved ikke at bruge en kuvert. Og også fordi jeg ikke kan forklare det, tænkte jeg bare, hvorfor ikke?"

Fair nok.

Han pakkede derefter skiven ind og lagde den i postkassen og var henrykt over snart at blive 'mødt af nogle utrolige nyheder'.

Osteskiven blev faktisk med succes sendt - dog ankom den 'bøjet'.

Note til mig selv: næste gang, så spar ikke på klistermærkerne med "Må ikke bøje".

Tom sluttede af: "Forbløffende nok har osten overlevet det britiske postsystem, selvom den åbenbart er blevet skåret over, men den kom frem.”

"Det er et spørgsmål, der har hjemsøgt videnskaben i millioner af år. Kan du simpelthen sætte et frimærke på en skive ost og sende den med posten? Svaret er ja.”

"Un-brie-lievably!" (En ordspil på "unbelievable," hvor "brie" refererer til Brie-osten, en type ost.)

Artiklen fortsætter under videoen.

Viralt hit

Videoen har sidenhen fået mere end 414,7 tusind visninger på platformen, med hundreder af kommentarer fra folk, der gerne deler deres reaktioner på det bizarre eksperiment.

En person skrev: "Du ved, at postsystemet er langt ude, når en skive plastikost bliver leveret i bedre stand end en pakke."

"Jeg vil begynde at sende mine venner skiver af ost," hævdede en anden.

En tredje bemærkede: "Nu kan jeg sove trygt i nat med visheden om, at plastikost kan overleve en rejse med Royal Mail. Godt gået!"

Imidlertid tyder det også på, ifølge nogle andre kommentarer, at postbuddet sandsynligvis har set en hel masse mærkelige ting, der kommer ind og ud af Royal Mails system.

En TikTok-bruger afslørede: "Min søn bestilte en levende snegl med posten. Den kom i en Tupperware-boks. Synes ikke at have taget skade af rejsen."

En anden skrev: "Jeg købte en genstand på eBay for et par uger siden. Den kom i en udtværet bønnedåse."

"Jeg sendte engang en papirpose, som jeg havde købt et æble i, med posten. Jeg satte bare et frimærke på med adressen i sidste øjeblik, og det nåede derhen som det første om morgenen," fortalte en tredje.

En fjerde indrømmede: "Jeg blev irettesat af postbuddet for at sende toast med posten."

"Det virkelige spørgsmål er," spurgte en sidste TikToker, "hvor mange skiver kan du sende på stribe, før det betragtes som en pakke og ikke et brev?"

Jeg gætter på, at vi må vente på, at nogen andre løser den gåde.

Kilde: LadBible