Tør tøjet på 1 time - genialt trick tager internettet med storm

Hus og have

21/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er ret praktisk, hvis man har travlt!

Du skal til et arrangement, dit flotteste tøj er beskidt, du skynder dig at vaske det, men du har ikke lyst til at smide det i tørretumbleren. Du har ikke tid til at vente på, at tøjet tørrer i løbet af natten. Nu er gode råd dyre ...

Frygt ej, for nu er en rengøringsekspert klar med et trick, der får dit tøj til at tørre på 1-2 timer!

Tiktok'eren neat.caroline har mere end 200.000 følgere, og i en video, der allerede er set knap 54.000 gange viser hun et simpelt tip, som eftersigende forkorter tiden på tørrestativet ganske betragteligt.

Du skal bruge et stort håndklæde og så ellers være indstillet på at bruge lidt tid, inden du hænger tøjet op - og med lidt tid, mener vi lidt tid.

Artiklen fortsætter under videoen.

Kommentarerne til videoen vidner om, at neat.carolines følgere er vilde med tricket - fordi det virker!

En af følgerne fortæller for eksempel, at hun har brugt tricket før, men at hun har brugt et mindre håndklæde. Derfor er hun glad for tippet om at bruge et "beach towel", som de store håndklæder også kaldes på engelsk.

Foto: Screendump, Tiktok, @neat.caroline

Neat.caroline er kendt for sine lifehack-videoer om at gøre hverdagen både nemmere, renere og mere bæredygtig. Udover tips til at tørre vasketøj, har hun også talrige videoer med forslag til rengøringen, organisering af skabet, hvordan man sorterer mest effektivt og endda indretningsideer til hjemmet.