9 ting du aldrig har vasket i din vaskemaskine, som du straks bør vaske

Hus og have

31/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Maria K.

Du gør det garanteret ikke i forvejen. Men disse 9 ting ville det være en lettelse at kunne vaske på en nemmere måde, og nu kan du bare smide dem en tur i vaskemaskinen.

I et hjem er der meget tøj, sengetøj, håndklæder og andet, der hurtigt og nemt vaskes i vaskemaskinen. Det sikrer, at tingene bliver helt rene og klar til brug igen, men der er også nogle ting, som ville være meget nemmere bare at smide i maskinen - og det kan du nu.

Skal det i vaskemaskinen?

Den hurtige løsning er ikke altid den gode løsning, og selvfølgelig er der også en masse ting, som ikke skal eller kan tåle en tur i vaskemaskinen. Det vigtigste er altid at følge sin gode fornuft, men nu kan du også følge et par gode råd til nye ting, der godt kan tåle en tur i vaskemaskinen.

Det er i hvert fald en meget nemmere og smartere måde at gøre de her 9 ting renere på. Meget af det kan vaskes på samme måde, og sammen med det vasketøj, der i forvejen skal i maskinen, og det kan samtidig spare dig en masse tid, som du ellers ville have brugt på besværlige og tidskrævende rengøringsmetoder.

9 ting, du gerne må komme i maskinen

Dit bruseforhæng. Alle de sæbe- og snavsrester, der hober sig op på et badeforhæng. Men det kan komme i vaskemaskinen. Og det er nemt at tørre; for du hænger det bare på plads.

Foto: Shutterstock

Din gulvklud eller moppehoved. Når gulvet er skinnende rent, er det moppehovedet eller gulvkludens tur. Det kan du vaske i vaskemaskinen.

Foto: Shutterstock

Dine hårelastikker. Dine hårelastikker kan være fyldt med snavs. Smid dem i en vaskepose og så i vaskemaskinen.

Foto: Shutterstock

Dine indkøbsnet. Det er moderne og bæredygtigt at genbruge indkøbsnet, men trænger det til en vask, smider du det bare med i vaskemaskinen.

Foto: Shutterstock

Dine puder. Ikke skumpuder, men for eksempel dine sofapuder. Trænger de til en vask? I vaskemaskinen med dem.

Foto: Shutterstock

Dine køkkensvampe. En svamp fra køkkenvasken kan ofte trænge til en vaske. Det gør du nemt og hurtigt i vaskemaskinen.

Foto: Shutterstock

Gulvmåtterne fra din bil. De bliver hurtigt snavsede, men er de ikke for store eller tunge, kan de sagtens tåle en tur i vaskemaskinen.

Foto: Shutterstock

Din rygsæk. En taske kan hurtigt blive beskidt, når den kommer med rundt på farten eller arbejde. Den tåler også en tur i vaskemaskinen.

Foto: Shutterstock

Dine læderprodukter. Her skal du være opmærksom på, om dit læderprodukt kan tåle det, men virkelig mange af den slags produkter kan sagtens tåle en tur i vaskemaskinen.

Foto: Shutterstock