Sunset med vildt jobtilbud: Betaler i burgere for smagstester

Generelle nyheder

09/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kender du en der ville være perfekt til jobbbet?

Har du stærke holdninger til smagen i din burger? Kan du lide at møde til direktørtid? Så er du måske den, vi leder efter.​ 

Sådan lyder første linje i jobopslaget fra Sunset Boulevard

Jobbet består udelukkende i at smagsteste deres nye burger. Derfor søger de nu efter en højt kvalificeret kandidat til en tidsbegrænset stilling med betegnelsen "smagsdirektør" 

Et noget anderledes job

Helt konkret er det smagen på deres nye Hereford limited edition, som de har brug for input til. ​

"Vi står overfor et kritisk valg af, hvordan vores næste Hereford limited edition skal smage. Efter en lang (og krævende) smagningsproces, er vi nået frem til to stærke forslag. Men vi sidder fast. Derfor har vi brug for dig som vores nye Smagsdirektør," skriver Sunset i deres jobopslag. 

Jobbet vil dog kun være i to timer, men i den tid får du både egen kontorplads, personlig assistent og parkeringsplads. Og så vil man blive betalt i burgere, 

"I stedet for normal løn, giver vi den rette kandidat et gavekort på et års forbrug af burgere. Hvilket bliver en ret pæn direktør-timeløn,​" skriver Sunset.  

​Du skal elske burgere

Sandwich-kæden, der også laver burgere, leder efter nogle helt konkrete kvalifikationer:

"Du elsker burgere, og har lyst til at være beslutningstager i landets største danskejede burgerkæde. Du er passioneret og har klare holdninger, men kan bevare det kølige overblik selv ved svære valg," står der i jobopslaget. 

Restaurant-kæden søger en relevant sjov eller kreativ ansøgning fra en kandidat, der er glad for Sunset Boulevard, har holdninger til burgere og er frisk på at træffe en beslutning på vegne af alle vores gæster.​

Findeløn til den der finder den rette

Selvom jobopslaget virker sjovt, tager Sunset eftersøgningen meget seriøst. Derfor har de også udloddet en findeløn, hvis du peger dem i retningen af den rette smagsdirektør.

"Ekstraordinært tilbyder vi en findeløn, hvis du peger os i retning af den rigtige kandidat. Kandidaten kan skrive dig på sin ansøgning, og vi giver et gavekort på 2*Hereford-menuer til en af vores restauranter.​" står der til sidst i opslaget.